[social_share_button]

Slot Angels Online

Slot Angels

Jocul Slot Angels de la dezvoltatorii Betsoft vă invită să treceți de la fotoliul dvs. confortabil la o motocicletă brutală. Puteți merge la o plimbare pe autostrada întunecată, cu o bandă de motocicliști nesăbuit, ori de câte ori doriți, direct de pe computer sau de pe un dispozitiv mobil. Du-te la linia de sosire mai întâi și bucurați-vă de avantajele mari ale jocului de pacanele Slot Angels. Fiecare rotire poate acorda câștiguri cu coeficienți de până la 300 de credite, iar cei mai norocoși sportivi pot conta pe jackpotul progresiv.

Regulile jocului Slot Angels

Puteți introduce parametri personalizați în jocul Slot Angels folosind două chei:

  • Selectați Linii (vă permite să activați între 1 și 30 de linii de plată)
  • Pariu pe linie (variază de la 1 la 5 credite pe fiecare linie activă)

Pentru a seta mărimea pariului în credite, va trebui să utilizați butonul „Choose Coin”. Cele cinci role ale jocului Slot Angels pot fi rotite în modul manual prin apăsarea butonului „Spin„. Dacă doriți să rotiți cu pariul maxim posibil, puteți face acest lucru simplu făcând clic pe butonul „Max Bet„. După fiecare rundă câștigătoare, butonul „Dublu Up” va fi activat. Apăsând, veți declanșa jocul de risc. În această rundă, veți răsturna o monedă cu un motociclist. Dacă faceți o estimare corectă, câștigul dvs. va fi dublat.

Există încă o caracteristică de bonus care se activează după fiecare plată – o altă rotire a rolei mijlocie. Cu fiecare re-rotire coeficientul de plată crește de la 1 la 5. Coeficientul dvs. actual va fi afișat pe un afișaj special în colțul din dreapta sus al interfeței.

Alte jocuri de noroc gratis

Sparkling FreshResident IILucky DrinkGarage
Crazy MonkeyLucky HaunterIslandVictorious
Jurassic IslandMamma MiaThe SlotfatherOrca
Beetle ManiaMagic MoneyTemple CatsFruit Cocktail

Simboluri și bonusuri

Cel mai important simbol din ” Slot Angels” este bikerul cu părul brunet care poartă ochelari de soare. Nu numai că aduce cele mai mari câștiguri (cu coeficienți de până la 300), dar vă poate oferi jackpotul progresiv dacă apare pe linia activă într-o combinație de cinci pictograme. Suma actuală de plată poate fi văzută pe afișajul special aflat sub sigla „Slot Angels” din colțul superior al ecranului.

Jocul include, de asemenea, opt simboluri câștigătoare cu coeficienți care variază de la 5 la 200:

  • Biker cu păr lung
  • Fată
  • Semnul barului
  • Motocicletă
  • Bricheta
  • Bile de piscină
  • Biker logo-ul clubului

Toate mărimile de câștig sunt date în ceea ce privește mărimea pariului minim. Dacă doriți să aflați mai multe despre alte posibilități de plată cu mărimi diferite de pariuri, puteți introduce setările personalizate și faceți clic pe butonul „View Pays”.

Sticlele de alcool sunt simboluri scatter în Angels Slot. Când apar în orice poziție pe toate rolele, cu excepția celui de mijloc, se lansează rotiri gratuite, în timp ce al treilea rând vertical se acoperă complet cu simboluri sălbatice. Trei simboluri dartboard pe primul, al doilea și al cincilea rolă activează runda „Click Me„. Această rundă de bonus vă oferă acces la plăți suplimentare prin clicuri simple pe celulele afișate în joc.

O altă rundă bonus poate fi lansată de trei portrete ale unui motociclist cu păr gri pe primul, al doilea și al cincilea tambur. În timpul acestui joc bonus, veți fi martorii unei curse de motociclete. Pentru a obține un câștig mare, va trebui să ghiciți care dintre cei doi va ajunge mai întâi la linia de sosire.

Dacă ți-a plăcut Slot Angels vă recomandăm să încerci și Hot Target.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.