Wild Rockets Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Wild Rockets

Jocul de pacanele Wild Rockets vă va aduce o mulțime de câștiguri și emotiile jocurilor de noroc. Jocul este dezvoltat de NetEnt și vă poate aduce plăți de până la 1.215.000 de monede. Există 5 role și 720 de linii câștigătoare fixe.

Caracteristica cea mai avantajoasă din joc este rotirile gratuite. Numărul lor poate fi de la 10 la 50. Există, de asemenea, un simbol sălbatic, care se poate răspândi pe mai multe role pe verticală.

Regulile joului Wild Rockets

Pentru a câștiga trebuie să colectezi 3 până la 5 simboluri identice. Puteți lansa rolele utilizând tasta rotundă. Există o setare reglabilă în joc – mărimea pariului total. Pentru a o schimba, utilizați meniul Nivel. Cu aceasta puteți seta valoarea de la 50 la 5000. Pariul actual este afișat în celula Bet.

Tabela de plăți enumeră toate datele cheie despre joc. Oferă informații despre coeficienții pentru fiecare simbol, principiul câștigării combinațiilor și caracteristici bonus. Această secțiune este afișată pe ecran utilizând butonul Paytable. Există două taste suplimentare pe panoul de control:

  • Autoplay (activează modul automat de control al jocului)
  • Max BET (vă permite să faceți pariul maxim)

Alte jocuri de pacanele

Royal TreasuresPower StarsChicagoBook of Ra Deluxe
Rise of RaExtra StarsBurning HotBook of Magic
Golden ArkLucky CloverSea SirensLucky Lady Charm Deluxe
Always HotUltra HotKing of CardsMoney Game

Simboluri și câștiguri

Jocul Wild Rockets are 10 simboluri. Biscuiții roșii sunt cele mai bine plătite icoane cu coeficienții de 50, 100 și 250. Combinațiile de icoane cu biscuiți portocalii aduce câștigurile în suma unui pariu liniar înmulțit cu 25, 50 și 125. Simbolurile bilelor au multiplicatori de 20, 40 și 100, icoanele de pocnitori violet au multiplicatorii de 15, 30 și 75, iar simbolurile focurilor de artificii albastre au multiplicatorii de 15, 30 și 50. Restul icoanelor sunt cărți de joc . Iată coeficienții alocați pentru combinațiile lor:

  • A, K – 10, 20 și 30
  • Q – 10, 15 și 30
  • J, 10 – 5, 15 și 30

Bonusurile jocului Wild Rockets

Inscripția Wild înlocuiește toate celelalte pictograme din combinațiile câștigătoare. Apare numai pe al doilea, al treilea și al patrulea tambur. Un simbol sălbatic nu formează combinații câștigătoare. Cu toate acestea, are și alte caracteristici avantajoase. Această pictogramă transformă alte simboluri pe bobină în simboluri sălbatice.

În Wild Rockets scatter este proiectat ca focuri de artificii albastru și verde în cutie. Dacă 3, 4 sau 5 scuturi apar oriunde pe role, pariul total este înmulțit cu 2, 20 sau respectiv 200, și este creditat în contul dvs. Când apar cel puțin 3 scuturi indiferent de locația lor, începe o serie de rotiri gratuite. Iată cum se determină numărul de rotiri gratuite:

  • 3 împrăștieri – 10 rotiri
  • 4 împrăștieri – 20 de rotiri
  • 5 împrăștieri – 50 de rotiri

Dacă ți-a plăcut Wild Rockets vă recomandăm să încerci și Fruit Cocktail.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.