[social_share_button]

Chicago Online

Chicago

Jocul de pacanele din Chicago vă permite să vă încercați ca un reprezentant al unui clan mafiot puternic. Acest joc de la Novomatic vă poate aduce câștigurile cu coeficienți de până la 10.000. Modul de joc include un simbol sălbatic, scatter, rotiri gratuite ale rolelor și un joc de risc.

Regulile jocului Chicago

Jocul are următoarea structură:

  • 5 role
  • 20 linii de plată ajustabile

Una dintre cele mai importante setări este dimensiunea pariului linear. Pentru a schimba mărimea pariului, trebuie să utilizați meniul Line / Bet. Pariul poate varia de la 1 la 100 de credite. Folosind comanda Lines, puteți activa între 1 și 20 de linii de plată. Tasta Start pornește rotirea în modul manual. Butonul Autoplay începe pornirea în modul automat.

Toate mărimile de plată sunt afișate în tabelul de plăți, pe care îl puteți accesa cu butonul Paytable. Celula din partea stângă jos a interfeței arată balanța fondurilor din contul dvs. Comenzile pentru setările de sunet se află în colțul din dreapta sus.

Simboluri și câștiguri

În jocul Chicago logo-ul jocului este un simbol sălbatic cu cei mai mari coeficienți de plată – 10, 250, 2.500 și 10.000 pentru o combinație de 2, 3, 4 și 5 sălbatice pe linia activă respectiv. În combinațiile câștigătoare, un simbol sălbatic înlocuiește toate celelalte pictograme, cu excepția mașinii, care este o risipă. Atunci când 2, 3, 4 sau 5 scatters apar oriunde pe role, pariul total este înmulțit cu 2, 5, 20 sau 100 de ori.

Alte simboluri aduc sume cu următorii coeficienți:

  • Gangsteri într-o pălărie și cu o țigară – 50, 500 și 2000
  • O fată – 30, 200 și 1000
  • Un băiat și un polițist – 20, 100 și 500
  • А, К – 10, 50 și 250
  • Q, J, 10, 9 – 5, 20 și 100

Joc de risc

În jocul Chicago după ce combinația câștigătoare apare în modul principal de joc, puteți utiliza tasta Gamble care inițiază jocul de risc. În joc, când bara de pâlpâire este în poziția evidențiată, trebuie să apăsați butonul la timp. În acest caz, suma ultimei câștiguri va fi înmulțită cu 2. Dacă câștigați jocul de risc, puteți continua runda. Dacă pierdeți jocul, suma pe care ați câștigat-o va fi pierdută.

Rotiri gratuite

Când există 3 sau mai multe simboluri ale unei mașini pe role în orice poziție, obțineți 12 rotiri gratuite. În timpul rotirilor gratuite, este activată o funcție bonus suplimentară denumită Bottle Shooting. Începe după orice rotire liberă câștigătoare. Aceasta determină dimensiunea multiplicatorului suplimentar, care poate fi de la 1 la 10.

Dacă ți-a plăcut Chicago vă recomandăm să încerci și Dice of Ra.

.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.