Fruit Sensation Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 1,00 din 5)
Fruit Sensation

Noul joc din categoria jocuri ca la aparate Fruit Sensation este un joc clasic, cu coeficienți de plată impresionanți și grafică tridimensională modernă. Acest joc este creat de Novomatic cu 5 role și 10 linii de plată ajustabile. Jocul are reguli foarte simple, ceea ce face acest joc potrivit pentru jucătorii cu orice nivel de experiență. Fiecare rotire vă poate aduce sumele cu coeficienți de până la 5.000. În jocul de risc, puteți multiplica plățile.

Regulile jocului Fruit Sensation

În jocul Fruit Sensation, puteți alege numărul de linii active care vor genera combinații plătite de simboluri în timpul rotirilor. Puteți face acest lucru utilizând meniul Linie unde puteți selecta un număr de la 1 la 10. Meniul Bet / Line reglează suma retrasă din contul dvs. la începutul fiecărei rotiri. Pariul pe fiecare linie activă poate fi de la 1 la 100 de credite.

Nu există runde de bonus sau rotiri gratuite în joc. Sunt considerate ca fiind câștigătoare combinații de 3, 4 și 5 simboluri identice pe linia activă. Există două butoane care încep învârtirea rolelor:

  • Start – începe o rotire în modul manual
  • Autoplay – activează rotirea în modul automat

În Fruit Sensation înainte de a începe jocul, aflați mai multe despre acesta în secțiunea de informații, pe care o puteți deschide utilizând butonul Paytable. Fereastra care se deschide va afișa sumele de plată pentru fiecare combinație.

Alte jocuri de la Novomatic

Roaring FortiesPower StarsJust Jewels DeluxeBook of Ra Deluxe
Red LadyGrand JesterDolphins Pearl DeluxeMega Joker
Sizzling HotLucky CloverColumbus DeluxeLucky Lady Charm Deluxe
Always HotUltra HotHelenaMoney Game

Joc de risc

Odată ce combinațiile câștigătoare sunt generate, este posibilă utilizarea tastei Gamble pentru a începe jocul de risc. În jocul de risc, puteți crește ultima victorie de 2 sau mai multe ori. Pentru a face acest lucru, trebuie să indicați corect culoarea costumului cardului situată cu susul în jos. Dacă presupunem că este corectă, câștigul dvs. va fi dublat și puteți continua să jucați jocul de risc. Puteți încheia runda în orice moment. Pentru aceasta, faceți clic pe butonul Collect.

Simboluri și câștiguri

În timpul jocului Fruit Sensation, puteți conta pe cele mai mari plăți pentru combinațiile cu șapte. Acest număr multiplică linia de pariere cu 100, 1.000 și 5.000 de ori. Pictograma clopot și pepene verde are coeficienții de 50, 200 și 500. Multiplicatorii pentru restul simbolurilor sunt 20, 50 și 200. Acestea sunt următoarele simboluri:

  • Prună
  • Portocale
  • Lămâie
  • Cireașe

Dacă ți-a plăcut Fruit Sensation vă recomandăm să încerci și Hall of Gods.

Game Stats

221 views

Game Tags

Categriile Jocurilor

1 votes, average: 1/5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Top 3 dezvoltatori de jocuri ca la aparate

Novomatic - Novomatic este cel mai mare producător de jocuri ca la aparate din Europa. Încercați aici cele mai populare jocuri ca la aparate de la Novomatic (Sizzling Hot Deluxe, Book of Ra si Just Jewels Deluxe ) joaca toate aceste jocuri cu pacanele gratis 77777 fără descărcare.

EGT - Euro Games Technology (EGT) a fost înființată în anul 2002 și are sediul în Bulgaria. EGT este una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere în industria globală de jocuri de noroc. EGT ofera peste 100 de jocuri de noroc online gratis cum ar fi: Shining Crown, Burning Hot, 40 Super Hot, Extra Stars, Flaming Hot

Top