Twin Spin Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Twin Spin

Jocul Twin Spin face parte din categoria jocuri ca la aparate. Acesta este dezvoltat de NetEnt și vă permite să primiți câștigurile cu multiplicatori de până la 1.000. Există un simbol sălbatic care înlocuiește toate celelalte pictograme și face mai ușor colectarea combinațiilor câștigătoare. Datorită caracteristicii benefice Twin Reel, lanțurile plătite sunt mult mai probabil să apară pe terenul de jocuri.

Regulile jocului Twin Spin

Jocul Twin Spin are următoarele caracteristici:

  • 5 role
  • 243 de direcții pentru formarea combinațiilor câștigătoare

Setarea principală reglementată de jucator este mărimea pariului total. Se modifică în meniul Nivel. Vă permite să alegeți unul dintre cele 10 niveluri de pariu (de la 25 la 250). De asemenea, puteți face pariul maxim într-un singur clic, utilizând tasta Max Bet. Fiecare dintre direcțiile posibile de câștigare este activă în orice moment al jocului, iar numărul acestora nu poate fi modificat. Pariul actual este afișat în celula Bet.

În joc există 12 simboluri clasice, ale căror caracteristici pot fi găsite în tabelul de plăți. Se deschide cu butonul „i”. Butonul rotund din centrul consolei de comandă începe să se rotească. Acestea pot porni și în modul automat, utilizând butonul Auto Play. Nu există un joc de risc, o risipă, rotiri gratuite sau bonusuri în joc.

Simboluri și coeficienți

În Twin Spin diamantul este cel mai plătit simbol al jocului. Combinațiile sale sunt plătite în sume cu coeficienții de 50, 250 și 1.000. Șapte norocos multiplică pariul pe linie cu 30, 150 sau 500. Imaginea cu inscripția BAR are multiplicatorii de 15, 100 și 400. Pictograma clopotului are multiplicatorii de 10, 75 și 250. Coeficienții pentru restul simbolurilor sunt următoarele:

  • Cherry – 10, 75 și 250
  • A, K, Q – 4, 15 și 40
  • J, 10, 9 – 3, 10 și 25

Inscripția Wild înlocuiește toate celelalte pictograme din combinațiile câștigătoare.

Caracteristica Twin

La începutul fiecărei rotații, există un set complet de simboluri pe mai multe role. În timpul rotirii, pe ele apar pictogramele identice. Datorită acestui fapt, după terminarea filamentelor, sunt create condiții suplimentare pentru apariția combinației câștigătoare.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.