40 Burning Hot Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
40 Burning Hot

40 Burning Hot este un joc de pacanele cu 5 tamburi și 40 de linii de plată care rulează pe platforma software EGT Interactive . Jocul este dedicat fructelor și este un moștenitor al primelor două jocuri Burning Hot si 20 Burning Hot. Designul simbolurilor jocului 40 Burning Hot este elegant și strălucitor, iar simbolurile sunt și mai tradiționale.

Cum se joacă 40 Burning Hot?

La fel ca orice alt joc de pacanele online, acest lucru are și un mod specific de a juca, dar la fel ca și predecesorii săi, 40 Burning Hot are aceleași controale.

  Există un panou rapid de pariere de la 40 la 800 credite, odată ce alegeți pariul dvs., rolele vor începe automat să se rotească la acel pariu.
  Când faceți clic pe Credit, va apărea un cursor mic care vă va oferi șansa de a alege numărul de credite pe linie care, prin urmare, crește pariul.
  Jocul automat va roti rolele fără întrerupere la cel mai recent pariu ales. Rotile vor continua să se rotească până când atingeți același buton din nou pentru a le opri.
  Gamble apare după ce combinația câștigătoare se formează în afișajul câștigător și este folosit pentru a porni caracteristica jocului de risc.

Alte jocuri asemanatoare de la EGT

Extremely Hot Book of Magic Dice of Ra
Olympus Glory Fruits Kingdom Rise of Ra
Extra Stars Burning Hot Flaming Hot

Caracteristicile jocului

Four Leaf Clover este simbolul Wild în jocul care apare pe rolele 2, 3 și 4. Wild poate înlocui toate simbolurile de pe aceeași rolă, cu excepția celor de la Scatters.

Jocul 40 Burning Hot are 2 împrăștieri: Dollar Sign și Star Purple, iar ambele pot forma victorii scatter. Singura diferență este că Scatterul Purple Star poate apărea pe rolele 1, 3 și 5, în timp ce semnul Dollar Sign Scatter poate apărea pe toate rolele.

Joc de risc

Apăsarea butonului Gamble declanșează caracteristica rocului de risc pentru a dubla câștigurile. Va trebui să ghici dacă cardul care urmează să fie desenat va fi roșu sau negru. Ghicitul corect are drept rezultat câștigul dvs., iar cel rău duce la pierderea dvs. și vă va duce înapoi la jocul de bază. Puteți să părăsiți runda Gamble oricând și să colectați câștigurile prin apăsarea butonului de Bet.

Jackpot Cards Mystery

Există de asemenea un bonus aleatoriu in 40 Burning Hot, Jackpot Cards Mystery, care are 4 nivele. Fiecare costum de carte este un nivel diferit, iar indicatorii sunt setați deasupra rolelor.

  Cupă – nivelul 1
  Caro – nivelul 2
  Pică – nivelul 3
  Treflă – nivelul 4 (cel mai înalt nivel)

Odată ce caracteristica este declanșată, veți ajunge să alegeți cartele formate cu fața în jos până când veți dezvălui 3 potrivite.

Game Stats

1.785 views

Game Tags

Categriile Jocurilor

EGT
1 votes, average: 5/5

Lasă un răspuns

 Top