Boom Brothers Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Boom Brothers

Jocul Boom Brothers este un joc original de la NetEnt cu o atmosferă unică. Jocul are cinci role și niște pitici mecanici amuzanți pentru personajele sale principale. Ele sunt descrise pe majoritatea simbolurilor. Jocul Boom Brothers utilizează 20 de linii de plată. O mulțime de funcții bonus sunt implementate în acest joc de pacanele online gratis, inclusiv runde bonus, a doua șansă, rotiri gratuite și alte evenimente bonus avantajoase. Fiecare rotație aduce câștigurile jucătorilor cu coeficienți de până la 7500. Astfel de câștiguri generoase pot fi obținute pentru colectarea combinațiilor de simboluri sălbatice.

Regulile jocului Brothers Boom

În acest joc, jucătorii pot controla numărul de linii active de plată. Puteți utiliza meniul Linii pentru a activa între 1 și 20 de linii de plată. Unitatea de monedă în joc este o monedă virtuală. Valoarea unei monede în credite poate fi configurată utilizând meniul Valoare monedă. Mărimea pariului pentru fiecare linie activă poate fi modificată utilizând elementul de control al nivelului de joc. Puteți paria între 1 și 5 monede pe linie.

Jocul Boom Brothers are două moduri de control al mișcării: manual (lansarea rotirilor apăsând butonul cu săgeată rotundă) și automat (a face jocul să lanseze rotirile pentru tine prin apăsarea o dată a tastei Autoplay). Puteți accesa secțiunea de informații a meniului apăsând butonul Paytable.

Simboluri și plati

Simbolul bombei este folosit ca simbol sălbatic în jocul de pacanele Boom Brothers. La formarea combinațiilor câștigătoare, poate înlocui toate celelalte pictograme, cu excepția celor cu funcții bonus. Simbolul sălbatic are cel mai mare coeficient de câștig în acest joc: 5, 200, 2000 și 7500. Jocul Boom Brothers are, de asemenea, opt simboluri regulate, care prezintă următorii coeficienți:

  • alb gnome – 50, 100, 500;
  • portocaliu gnome – 15, 75, 250;
  • albastru deschis – 15, 75, 250;
  • gri gnome – 10, 50, 125;
  • felinar – 5, 50, 100;
  • ax și pickaxe – 5, 25, 100;
  • găleată – 5, 15, 75;
  • cască – 5, 15, 75.

De fiecare dată când nu obțineți o combinație câștigătoare în timpul unei rotații, jocul Boom Brothers poate alege să vă dea o a doua șansă de a câștiga în acel spin. Atunci când este activată funcția bonus de a doua șansă, aceasta poate declanșa orice altă funcție bonus a jocului. Dacă se întâmplă să obțineți 3 sau mai multe simboluri Free Spin oriunde pe role, veți putea să rotiți rolele fără a-ți fi creditat contul pentru o perioadă limitată de timp. Fiecare simbol scatter pe care îl obțineți este egal cu un anumit număr de rotiri gratuite. Puteți obține între 8 și 50 de rotiri gratuite în jocul Boom Brothers. În timpul acestor rotiri gratuite, orice plată pe care o primiți va crește de trei ori.

Jocul oferă, de asemenea, un bonus numit Railtrack Feature. Acesta este activat după ce simbolurile Railtrack apar pe primul, al doilea și al treilea rolă. Între timp, al patrulea și al cincilea tambur se vor roti din nou. În această rundă, va trebui să ajuți gnomii să traverseze câmpul de joc. În funcție de cât de departe au putut gnomii să obțină, câștigurile tale vor fi înmulțite cu 2, 3 sau 4.

Dacă reușiți să colectați cinci fragmente de căi ferate în timp ce funcția Railtrack este activă, veți fi recompensat prin accesarea jocului bonus. În timpul acestei runde, trei gnomi vor fi situați în mine și vor încerca să se învingă reciproc cu metale prețioase. Veți vedea trei vagoane în zona inferioară a câmpului de joc și va trebui să le selectați unul câte unul. În funcție de ce metale prețioase se află în vagonul pe care l-ați ales, unul dintre gnomi se va deplasa înainte. Mărimea plății finale va depinde de ce gnome ajunge mai întâi la linia de sosire. Dacă toate acestea par neclare și puțin derutante, butonul Previzualizare caracteristică din panoul de control al gameplay-ului lansează un videoclip care vă va ajuta să cunoașteți structura acestei runde bonus.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.