Flaming Hot Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (9 voturi, medie: 4,22 din 5)
Flaming Hot

Flaming Hot este un nou joc asemanator cu Sizzling Hot Deluxe din categoria jocuri cu pacanele cu fructe gratis extrem de distractiv disponibil în toate cazinourile online acceptate de EGT . Acesta este un joc de pacanele clasic Las Vegas care poate fi accesat si pe dispozitivele desktop și mobile.

Jocul are o temă de fructe, cum ar fi banane, pepene, cireșe și mere, dar și 77777, bar și dolar pentru a reaminti jucătorilor acele vremuri de vintage .

Jocul are 5 tambururi si 40 de linii de câștig, care le permite jucătorilor să creeze o mulțime de combinații câștigătoare. Cei mai hotărâți vor fi pentru un premiu de top care urcă până la 400.000 de monede. În plus, jocul găzduiește un jackpot progresiv de patru ori.

Cum se joacă Flaming Hot Online?

Flaming Hot este un joc creat de EGT cu tendințele în dezvoltarea jocurilor de pacanele online care se desfășoară în sălbăticie, iar jocurile devin din ce în ce mai complicate, jocul are o prezentare simplă pe care jucătorii de cazino le vor adora.

Jucătorii vor începe prin selectarea pariului lor, care începe la 40 de credite și ajunge până la 800 cu alte trei opțiuni de alegere – 80, 200 și 400. Cu o selecție de valori diferite, acest joc va acoperi o gamă largă de jucători care vor fi posibilitatea de a selecta pariuri care se potrivesc perfect bugetului lor.

Jocul nu vine cu un buton clasic de rotire și o atingere a valorii pariului va seta automat rolele rulante cu jocul menținând efectul mașinii. Conceptul principal al jocului este notching-ul cel puțin trei – și în cazul celor 7 simboluri doar două – potrivirea plăcilor pe o linie de plată pentru a revendica o victorie.

Jocul oferă o opțiune Autoplay, în timp ce jucătorii vor fi fericiți să afle că EGT au introdus de asemenea o opțiune Gamble care le permite să dubleze suma câștigată în rotație, ghicind culoarea – RED sau BLACK.

Câștiguri și bonusuri Flaming Hot

Flaming Hot nu este exact o prezentare a sloturilor bogate în funcții. Fiind o prezentare clasică a automatelor de la Las Vegas, nu merge mai departe decât recompensarea jucătorilor cu câștiguri obișnuite obținute prin notching până la toate cele cinci simboluri pe o linie de plată.

Cu toate acestea, există câteva opțiuni de joc care fac acest joc atât de popular.

Wild & Scatter – scrisă în aur stralucitor, cu o scrisoare explodantă – I – lumea Wild este simbolul sălbatic al jocului. Apare pe a doua, a treia și a patra bobină și înlocuiește toate simbolurile, cu excepția unui semn Dolar Scatter.

Acest semn râvnit este cel mai mare simbol plătit în joc, cu premii care încep de la 1600 de monede pentru trei la rând și mergând tot drumul până la 400.000 de monede pentru cinci într-un combo. În același timp, acesta este cel mai mare premiu pe care îl puteți juca la jocul de sloturi Flaming Hot al EGT.

Jackpot progresiv – Flaming Hot vine cu un jackpot de mistere de patru ori. Acest premiu progresiv este afișat în mod constant în partea superioară a rolelor dvs. ca un memento sclipitor de premii la îndemână. Afișajul va marca în mod regulat cei mai buni câștigători, doar pentru a vă menține dorința de a vă face și numele acolo.

Jackpotul pe patru nivele este marcat de un costum diferit:

  • Cupă – nivelul 1
  • Caro – nivelul 2
  • Pică – nivelul 3
  • Treflă – nivelul 4 (cel mai înalt nivel)

Orice dintre cele patru nivele de jackpot poate fi declanșat în timpul bonusului Mystery Cards, care este declanșat la întâmplare după o rotire câștigătoare. Bonusul va permite jucătorilor să aleagă dintr-un câmp de joc compus din 121 cărți orientate în jos, până când vor fi trase trei costume de potrivire.

Suma bonusului corespunde creditului acumulat în momentul în care a fost dezvăluit ultimul card de potrivire când numele dvs. va apărea în partea superioară a ecranului.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.