[social_share_button]

Fruit Cocktail Online

Fruit Cocktail

Fruit Cocktail este un joc legendar de pacanele online de la dezvoltatori ruși, care invită la gustul amestecului delicios de fructe suculente, plăți mari și bonusuri. Cei mai norocoși jucători pot lovi jackpotul cu până la 1000000 de credite în runda bonus. Chiar și fără a juca rundele bonus, doar o rotire a celor cinci role în Fruit Cocktail vă poate oferi plăți de până la 5000 de credite. Jocul de risc vă permite să vă dublați câștigurile, astfel încât să puteți obține mult mai mult chiar și din cele mai mici plăți.

Regulile jocului Fruit Cocktail

Jocul Fruit Cocktail de la Igrosoft are cinci role și nouă linii. Butonul gri dreptunghiular marcat cu „Bet One” poate fi utilizat pentru a ajusta mărimea pariului. Doar faceți clic pe acesta pentru a determina mărimea pariului dvs. pe linie (de la 1 la 200). După cum puteți vedea, pariul total maxim este egal cu 1800. Numărul de linii poate fi selectat prin utilizarea a cinci butoane cu numerele 1, 3, 5, 7 și 9 pe ele.
Pentru a începe jocul, puteți utiliza două taste. Butonul „Start” declanșează modul manual, în timp ce „Start automat” va porni jocul în modul automat.

Simboluri și coeficienți în jocul Fruit Cocktail

Jocul Fruit Cocktail are logo-ul său propriu drept cel mai profitabil simbol. Logo-ul Fruit Cocktail vă poate acorda până la 5000 de credite. Icoana care descrie un cocktail vă poate aduce câștiguri de până la 2000 de credite și poate înlocui alte câteva simboluri. Alte simboluri sunt fructele și fructele de pădure:

  • Pepene
  • Pară
  • Măr
  • Lămâie
  • Piersică
  • Cireașe

Acest sortiment de fructe vă poate oferi recompense cu coeficienți care variază de la 2 la 500. Nu există nicio scatter pentru a activa rotirile bonus în jocul Fruit Cocktail. După ce ați câștigat, puteți activa modul de joc cu risc. În runda de risc, va trebui să alegeți o singură carte din patru, sperând că rangul său va fi mai mare decât cel al cărții deținute de dealer.

Bonusuri în jocul Fruit Cocktail

Când rolele afișează cel puțin trei căpșuni, jocul bonus va fi activat. În timpul jocului bonus, rolele de pe ecran vor fi înlocuite cu roata Fortune, decorată cu simboluri legate de fructe. În interiorul roții veți vedea trei role suplimentare. În timpul rundei bonus, ambele roți și rolele din interiorul acestuia se vor roti. Numărul de rotiri depinde de numărul de icoane de căpșuni pe care le-ați primit în timpul jocului principal. Trei căpșuni vă vor oferi o rotație, patru sau două rotiri și obținerea unei combinații de cinci căpșuni vă oferă dreptul să rotiți roata de trei ori. Toate simbolurile folosite în runda bonus au coeficienții proprii de la 2 la 100.

Dacă ți-a plăcut Fruit Cocktail vă recomandăm să încerci și Shining Crown.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.