Always Hot Deluxe Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 3,33 din 5)
Always Hot Deluxe

Jocul Always Hot Deluxe este unul dintre cei mai populari jocuri de noroc în cazinourile moderne online. Aceasta joc este  dezvoltat de Novomatic, care are 3 role și 5 linii de plată fixe. În fiecare rundă, puteți obține plățile cu coeficienți de până la 300. Pentru a mări suma finală a câștigurilor, luați parte la un joc de risc. Acesta este unul dintre puținele jocuri de noroc clasice cu runda de rotiri gratuite.

Regulile jocului Always Hot Deluxe

În timpul jocului, este posibil să controlați mărimea pariului. Pe fiecare dintre linii, puteți paria între 1 și 100 de credite. Meniul Bet / Line este utilizat pentru a selecta suma. Suma pe care o pariați se înmulțește automat cu 5 și se încarcă din cont la începutul fiecărei runde plătite.

Următoarele taste sunt de asemenea prezente pe panoul de control:

    • Start – începe o singură rundă în modul manual
    • Autoplay – începe o serie de rotiri automate
    • Playtable – deschide secțiunea cu informațiile despre toate

câștigurile

În partea din stânga jos a interfeței, există celula Credite. Aceasta arată soldul creditelor din contul de joc. Plățile premiilor sunt acordate pentru combinații de 3 simboluri identice pe o linie de plată activă.

Joc de risc

Gamble – Acest control devine activ după generarea combinațiilor câștigătoare. Dacă faceți clic pe acesta, începe jocul de risc, unde ultima sumă câștigată este folosită ca pariu. Pentru a mări cantitatea de 2 ori, trebuie să ghiciți culoarea costumului cardului care se află cu fața în jos. Dacă îndepliniți cu succes această sarcină, puteți continua jocul de risc. Pentru a completa runda de salvare a tuturor câștigurilor, apăsați butonul Collect.

Simboluri și câștiguri

Simbolul șapte este cel mai plătit simbol al jocului Always Hot Deluxe. Aceasta multiplică pariul liniar cu 75. Acesta este un simbol sălbatic. Înlocuiește toate pictogramele, cu excepția celor care împrăștie, și dublează plățile pentru combinațiile din care face parte. Coeficientul pentru pictograma pe pepene verde este de 100. Icoanele de clopot și struguri au un multiplicator de 80. Restul simbolurilor fructelor multiplică pariul linear cu 40. Acestea sunt următoarele pictograme:

  • Portocale
  • Lămâie
  • Prune
  • Cireașe

Bonusuri

În Always Hot Deluxe steaua este o risipă. Aceasta crește pariul total de 200 de ori. Când cel puțin 3 dintre aceste pictograme apar oriunde pe role, veți primi bonusul principal, care este de 25 de rotiri gratuite. În cazul în care 3 sau mai multe împrăștieri apar din nou pe role în timpul rotirilor gratuite, veți primi încă 15 rotiri gratuite.

Dacă ți-a plăcut Always Hot Deluxe vă recomandăm să încerci și Burning Hot.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.