[social_share_button]

Aztec Treasure Online

Aztec Treasure

Jocul Aztec Treasure invită jucătorii să viziteze una dintre cele mai vechi civilizații din lume și să câștige până la 9.000 de credite pentru o rotire. Acest joc popular al lui Novomatic vă poate oferi până la 15 rotiri gratuite. Rularea bonusurilor, declanșate de o pasărea phoenix. Aceasta înseamnă că fiecare jucător poate obține până la 405.000 de credite.

Regulile jocului Aztec Treasure

Jocul Aztec Treasure funcționează ca majoritatea jocurilor binecunoscute ale Novomatic și are următoarele:

  5 role
  9 linii de plată
  Caracteristici suplimentare cum ar fi jocul de risc și rotirile gratuite

Înainte de a începe să rotiți rolele, trebuie să setați numărul dorit de linii de câștig active și mărimea pariului. Puteți utiliza atât modurile manuale, cât și cele automate pentru a porni rolele. Jucătorii care sunt obișnuiți să se joace cu tastatura pot folosi bara de spațiu pentru a începe rotirile.

Simboluri și bonusuri

Jocul Aztec Treasure este conceput ca majoritatea jocurilor Aztec. Cel mai platit simbol este o piramida de aur. Poate aduce până la 9000 de credite. Este de asemenea un simbol sălbatic. Când piramida face parte din combinațiile câștigătoare, plățile se majorează cu 2. Restul simbolurilor aduce de la 2 la 750 de credite. Ele includ:

  Masca de aur
  Portretele aztecelor
  Leopard
  Vultur
  Mască verde
  Roșie
  Porumb
  Dovleac
  Broască

Pictograma pasăre in jocul Aztec Treasure este o risipă care declanșează rotirea rolelor atunci când creditele nu sunt luate din contul jucătorului. Trei sau mai multe simboluri scatter declanșează 15 rotiri gratuite. În timpul rotirilor gratuite, toate victoriile sunt înmulțite cu 3.

După orice rotire câștigătoare, jucătorii au posibilitatea să joace un joc de risc și să înmulțească câștigurile cu cel puțin 2. În timpul jocului de risc, pe ecran apare o carte ascunsă cu două butoane (roșu și negru) în loc de role cu linii. Sarcina jucătorului este de a ghici culoarea costumului. Dacă alegerea este corectă, câștigurile vor fi dublate, iar încercarea poate fi repetată. Dacă jucătorul face o greșeală, premiul este pierdut.

Dacă ți-a plăcut Aztec Treasure vă recomandăm să încerci și Rise of Ra.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.