[social_share_button]

Banana Splash Online

Banana Splash

Banana Splash face parte din categoria pacanele gratis si vă oferă posibilitatea de a vă relaxa pe malul mării și de a vă familiariza cu personajele vesele. Acest joc de fructe de la Novomatic atrage jucătorii nu numai cu unicitatea lor, ci și o oportunitate de a oferi jucătorului un număr de până la 405.000 de credite. Poți câștiga un jackpot generos în timpul rotirilor gratuite, iar rotirea obișnuită îți poate da câștiguri de până la 9000.

Regulile jocului Banana Splash

La redarea jocului Banana Splash, puteți utiliza până la 9 linii. Cu cât mai multe dintre ele sunt activi, cu atât sunt mai mari șansele de a forma o combinație câștigătoare. Puteți ajusta acest număr utilizând unul din cele 5 butoane de pe panoul de control:

  1 linie
  3 linii
  5 linii
  7 linii
  9 linii

Numărul de pe buton indică câte linii vor fi activate în timpul rotirilor. Pariul poate fi de la 1 la 5000 și il puteți reglementat apasand pe butonul Bet One. Ușor spre dreapta, există un element de control numit Bet Max, care pune cea mai mare sumă admisibilă și activează toate liniile cu un singur clic. Odată ce combinația câștigătoare apare pe role, aceste două butoane dobândesc funcții suplimentare. Dacă faceți clic pe ele, jucătorul poate trece la un joc de risc.

În timpul acestei runde, un utilizator va vedea o carte cu valoarea necunoscută. Sarcina este de a ghici culoarea costumului corect. După aceasta, există două rezultate posibile:

  culoarea se va potrivi, iar câștigurile se vor dubla.
  jucătorul va face o greșeală și toți banii primiți pentru ultima rundă vor fi pierduți.

În primul caz, încercarea de dublare ar putea fi repetată.

Alte jocuri de la Novomatic

Sizzling HotLord of the Ocean DeluxeHot Target
Magic PrincessJust JewelsAlways Hot
Ultra HotSizzling Hot DeluxePlenty on Twenty

Câștiguri și bonusuri

In Banana Splash combinațiile imaginilor care reprezintă o banană aduce cele mai mari câștiguri. Puteți obține până la 9000 de credite pentru ele. Este un simbol sălbatic care înlocuiește toate imaginile, cu excepția spătarului, și dublează câștigurile pentru ele. Simbolurile obișnuite pot fi împărțite în două categorii – fructe și cărți. Prima categorie include pepene verde, căpșuni, mango, ananas și nucă de cocos și are coeficienții de la 15 la 750. Pentru icoanele care prezintă cărți, puteți obține de la 2 la 125.

Peisajul unei insule tropicale este folosit ca simbol scatter. Atunci când obțineți o combinație de trei scrattere, un jucător primește un bonus profitabil sub forma a 15 rotiri gratuite. În timpul acestor rotații, toate câștigurile sunt triple.

Dacă ți-a plăcut Banana Splash vă recomandăm să încerci și Egypt Sky.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.