[social_share_button]

Plenty on Twenty Online

Plenty on Twenty

Jocul Plenty on Twenty este un joc distractiv de la Novomatic bazat pe clasicele jocuri de noroc. Utilizează simbolurile tradiționale, cum ar fi 77777, imagini de fructe, stele și alte icoane. Jocul conține 5 tamburi și 20 de linii de plată reglabile. Fiecare rundă poate completa un cont al unui jucător cu o sumă de până la 5000. Printre caracteristicile avantajoase ale jocului se poate observa prezența unui simbol sălbatic și a unui scatter, care este plătit indiferent de cate linii activă sunt.

Regulile jocului Plenty on Twenty

Funcționalitatea jocului Plenty on Twenty include o consola de control convenabilă situată sub role. Pe acest panou există două setări de bază ale jocului care pot fi reglate:

    numărul de linii de plată active în timpul rotației;
    mărimea pariului de linie.

Înainte de a începe rotirile, este recomandat să studiați informațiile afișate după ce faceți clic pe butonul Paytable. Această secțiune arată câștigurile pentru fiecare simbol plătit și descrie, de asemenea, posibilele funcții ale premiului.

Meniul Linie este proiectat pentru a controla numărul de direcții active în timpul rotirii. Numărul lor poate fi modificat cu butoanele „-” și „+”. Bet / Line – un meniu care este responsabil pentru mărimea pariului de linie. Folosind tastele „-” și „+”, un jucător poate pune de la 1 la 100 de credite pe fiecare linie activă. Câștigurile sunt acordate jucătorilor pentru combinații de 3 sau mai multe simboluri identice pe o linie activă. Lanțul ar trebui să înceapă pe prima rolă și să fie format din stânga în dreapta.

Alte jocuri de la Novomatic

Sizzling HotMystery StarBook of Ra Deluxe
Book of Ra 6Just JewelsAlways Hot
Ultra HotWonderful FluteMagic Princess

Joc de risc

Dacă un utilizator lansează rolele jocului de tip „Avertisment pe douăzeci” într-un mod manual și combinația câștigătoare cade pe cel puțin o linie activă, tasta Gamble se aprinde pe panoul de control. Cu ajutorul său, se efectuează trecerea la un joc de risc. În timpul acestui joc, un jucător poate dubla ultima victorie, ghicind culoarea costumului de carte al dealerului.

Câștiguri și bonusuri

Dispozitivul Plenty on Twenty are un simbol sălbatic sub forma unui șapte. În combinațiile câștigătoare, această pictogramă înlocuiește totul, cu excepția unei scantei. Are cele mai mari coeficienți: 200, 2000 și 5000. Scatterul video este realizat sub forma unei stele. Dacă 3, 4 sau 5 astfel de pictograme apar în orice parte a câmpului de joc, pariul total este înmulțit cu 5, 20 sau 500 de ori.

Următoarele sunt coeficienții de plată pentru pictogramele obișnuite utilizate în jocul Plenty on Twenty:

    un clopot – 100, 400, 2000;
    un pepene verde, un prun – 100, 200, 1000;
    o portocala, o lamaie, o cireasa – 50, 100, 500.

Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.