[social_share_button]

Egypt Sky Online

Egypt Sky

Egypt Sky este un joc de pacanele online cu 40 de linii de plată care funcționează pe platforma software Euro Games Technology . Jocul are o sălbăticie în expansiune sub forma simbolului celebru numit „Ankh”, iar jocul este inspirat din peisajului egiptean. Jucătorii sunt invitați să încerce gratuit acest joc de pacanele cu tematică din Egipt Antic.

Înainte de a vizita piramidele Egiptului Antic, jucătorii ar trebui să își ajusteze pariul. Atât mărimea minimă, cât și cea maximă a monedelor. Dacă faceți clic pe oricare dintre cele 5 pariuri fixe de sub tambur va începe imediat rotirea bobinelor. Pentru a roti rolele pentru un număr mai mare fără întrerupere, jucătorii ar trebui să facă clic pe butonul „Autoplay”.

Joc de risc – Egypt Sky

Apăsând butonul „Gamble”, jucătorii se îndreaptă către caracteristica jocului de risc, în care își pot mări suma. Dacă ghicesc corect culoarea cărții cu fața în jos, suma este dublată. Dacă nu ghiciți, caracteristica se termină și suma de pariere este pierdută. De asemenea, jocul poate fi oprit în orice moment, permițând jucătorilor să-și salveze câștigurile făcând clic pe butonul „Collect”.

Caracteristici si bonusuri

Atunci când 3 sau mai multe împrăștieri apare in Egypt Sky, se acordă rotiri gratuite cu o caracteristică sălbatică. 3 împrăștieri duc la 3 rotiri gratuite, 4 împrăștieri egale 5 rotiri gratuite și 5 împrăștieri vor acorda jucătorilor 7 rotiri gratuite. În timpul rundei Free Spin, când simbolul sălbatic apare pe rolele 2-4, acesta se extinde pe toate pozițiile rolelor și rămâne extins până la sfârșitul funcției Free Spin. Rotirile gratuite nu pot fi re-declanșate.

Jocul Egypt Sky posedă un bonus de Jackpot Cards Mystery, declanșat la întâmplare, activat în timp ce se joacă orice joc Jackpot Cards. Fiecare jackpot mister este ilustrat de un costum de cărți: Cupă, Caro, Pică și Treflă. Jucătorii apoi selectează carțile din câmpul de selectare care conține 12 cărți cu fața în jos până când se dezvăluie 3 simboluri de potrivire a cărților.

Cum se joacă?

Butoane de pariuri: Alegeți pariul și începeți să jucați jocul.
Start: Repetați pariul ales și rotiți rolele.
Autoplay: Redați jocul de mai multe ori fără întreruperi.
Gamble: Accesați caracteristica jocului de risc.
Colectați: Salvați câștigurile.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.