[social_share_button]

Fairy Queen Online

Fairy Queen

Jocul de pacanele Fairy Queen Online vă face cunoștință cu personajele de poveste și vă oferă o șansă de a obține câștiguri cu un multiplicator de până la 9000 pentru o rotire. Jocul de pacanele are și scatter datorită căruia fiecare jucător poate primi 10 rotiri gratuite. Modul de joc al jocului de pacanele online de la Novomatic cu 5 role și 10 linii de plată include un joc de risc și alte caracteristici profitabile.

Regulile jocului Fairy Queen Online

În timpul jocului Fairy Queen, jucătorii trebuie să primească plățile pentru combinații de simboluri identice pe linia activă. Numărul de pictograme poate fi de la 2 la 5. Pentru a începe rotirile, trebuie să utilizați fie butonul Start (modul manual), fie butonul Autoplay (modul automat).

Se recomandă să acordați atenție celor două setări înainte de începerea rotirilor:

  suma pariurilor de linie;
  numărul de linii de plată.

În Fairy Queen pariul de linie reprezintă suma creditelor retrase din sold la începutul fiecărei rotații și care este utilizată pentru a multiplica coeficientul câștigător dacă apare o combinație plătită. Acesta poate fi de la 1 la 100 și poate fi schimbat în meniul Bet Line. Numărul de linii active este de la 1 la 10. Acesta este controlat de elementul de control Lines. Pentru a vă familiariza cu eventualele coeficienți de plată, trebuie să utilizați butonul Paytable.

Câștiguri și bonusuri Fairy Queen

Un portret feminin este un simbol sălbatic al jocului de pacanele Fairy Queen. În combinațiile câștigătoare, acesta înlocuiește toate pictogramele, cu excepția celei care împrăștie, și aduce cele mai mari coeficienți de 10, 250, 2500 și 9000. Peisajul forestier este folosit ca simbol scatter și înmulțește pariul total cu 2, 5, 75 , și de 750 de ori. Sumele cu următorii multiplicatori sunt plătiți pentru combinațiile cu imaginile rămase:

  elf, gnome – 5, 25, 125, 750;
  fluture – 20, 100, 400;
  ciupercă, floare – 15, 75, 250;
  A, K-10, 50, 125;
  Q, J = 5, 25, 100;
  10, 9 – 2, 5, 25, 100.

O combinație de 3, 4 sau 5 scatter oriunde pe role face 10 rotiri gratuite.

Joc de risc

Există un joc de risc în Fairy Queen. Acesta poate fi lansat în două situații de joc:

  atunci când un jucător primește o combinație câștigătoare în timpul jocului principal în modul manual;
  după opririle gratuite.

Această rundă permite jucătorilor să mărească plățile pentru ultima rundă de cel puțin 2 ori. Pentru a face acest lucru, un jucător trebuie să ghicească culoarea costumului cărții. Dacă jucătorul face o greșeală câștigurile vor fi pierdute.

Dacă ți-a plăcut Fairy Queen vă recomandăm să încerci și Egypt Sky.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.