Fairy Queen Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Fairy Queen

Jocul de pacanele Fairy Queen Online vă face cunoștință cu personajele de poveste și vă oferă o șansă de a obține câștiguri cu un multiplicator de până la 9000 pentru o rotire. Jocul de pacanele are și scatter datorită căruia fiecare jucător poate primi 10 rotiri gratuite. Modul de joc al jocului de pacanele online de la Novomatic cu 5 role și 10 linii de plată include un joc de risc și alte caracteristici profitabile.

Regulile jocului Fairy Queen Online

În timpul jocului Fairy Queen, jucătorii trebuie să primească plățile pentru combinații de simboluri identice pe linia activă. Numărul de pictograme poate fi de la 2 la 5. Pentru a începe rotirile, trebuie să utilizați fie butonul Start (modul manual), fie butonul Autoplay (modul automat).

Se recomandă să acordați atenție celor două setări înainte de începerea rotirilor:

  suma pariurilor de linie;
  numărul de linii de plată.

În Fairy Queen pariul de linie reprezintă suma creditelor retrase din sold la începutul fiecărei rotații și care este utilizată pentru a multiplica coeficientul câștigător dacă apare o combinație plătită. Acesta poate fi de la 1 la 100 și poate fi schimbat în meniul Bet Line. Numărul de linii active este de la 1 la 10. Acesta este controlat de elementul de control Lines. Pentru a vă familiariza cu eventualele coeficienți de plată, trebuie să utilizați butonul Paytable.

Alte jocuri de la Novomatic

IllusionistBuzzin BugsBeetle Mania Deluxe
Flamenco RosesGolden PlanetMermaids Pearl
Four QueensShooting StarsInferno

Câștiguri și bonusuri Fairy Queen

Un portret feminin este un simbol sălbatic al jocului de pacanele Fairy Queen. În combinațiile câștigătoare, acesta înlocuiește toate pictogramele, cu excepția celei care împrăștie, și aduce cele mai mari coeficienți de 10, 250, 2500 și 9000. Peisajul forestier este folosit ca simbol scatter și înmulțește pariul total cu 2, 5, 75 , și de 750 de ori. Sumele cu următorii multiplicatori sunt plătiți pentru combinațiile cu imaginile rămase:

  elf, gnome – 5, 25, 125, 750;
  fluture – 20, 100, 400;
  ciupercă, floare – 15, 75, 250;
  A, K-10, 50, 125;
  Q, J = 5, 25, 100;
  10, 9 – 2, 5, 25, 100.

O combinație de 3, 4 sau 5 scatter oriunde pe role face 10 rotiri gratuite.

Joc de risc

Există un joc de risc în Fairy Queen. Acesta poate fi lansat în două situații de joc:

  atunci când un jucător primește o combinație câștigătoare în timpul jocului principal în modul manual;
  după opririle gratuite.

Această rundă permite jucătorilor să mărească plățile pentru ultima rundă de cel puțin 2 ori. Pentru a face acest lucru, un jucător trebuie să ghicească culoarea costumului cărții. Dacă jucătorul face o greșeală câștigurile vor fi pierdute.

Dacă ți-a plăcut Fairy Queen vă recomandăm să încerci și Egypt Sky.

Game Stats

171 views

Categriile Jocurilor

1 votes, average: 5/5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Top 3 dezvoltatori de jocuri ca la aparate

Novomatic - Novomatic este cel mai mare producător de jocuri ca la aparate din Europa. Încercați aici cele mai populare jocuri ca la aparate de la Novomatic (Sizzling Hot Deluxe, Book of Ra si Just Jewels Deluxe ) joaca toate aceste jocuri cu pacanele gratis 77777 fără descărcare.

EGT - Euro Games Technology (EGT) a fost înființată în anul 2002 și are sediul în Bulgaria. EGT este una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere în industria globală de jocuri de noroc. EGT ofera peste 100 de jocuri de noroc online gratis cum ar fi: Shining Crown, Burning Hot, 40 Super Hot, Extra Stars, Flaming Hot

Top