5 Dazzling Hot Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
5 Dazzling Hot

5 Dazzling Hot este un joc de pacanele care rulează pe platforma EGT Interacitive . În 5 Dazzling Hot gasiti diferite simboluri de fructe și 77777, jocul deține de asemenea un simbol stea de aur care funcționează ca simbol scatter. Sunteți bineveniți să rotiți rolele pe această pagină gratis sau puteți juca jocul cu bani reali într-unul din cazinourile Euro Games Technology.

Înainte de a juca 5 Dazzling Hot, vă invităm să vă alegeți pariul preferat. Dimensiunea minimă și cea maximă a monedelor este de 5 si 100. Cu toate acestea puteți decide între cele 5 pariuri situate direct sub bobinele jocului. Pentru a repeta un pariu puteți face clic pe butonul verde „Start” din colțul din dreapta. Jocul are 5 linii de plată fixe. Butonul „Autoplay” vă permite să rotiți rolele pentru un număr nedeterminat fără nicio întrerupere.

Alte jocuri asemanatoare de la EGT

Extremely Hot Book of Magic Great Empire
Dice and Roll Burning Hot 20 Burning Hot
Extra Stars 40 Burning Hot Flaming Hot

Joc de risc – 5 Dazzling Hot

Dacă doriți să vă măriți câștigurile, puteți alege caracteristica Gamble apăsând butonul „Gamble”. Va trebui să ghiciți culoarea cardului selectând „Negru” sau „Roșu”. Dacă ghiciți culoarea cardului vă dublează suma, după care apare o nouă carte pe ecran cu fața în jos. Cu toate acestea, dacă nu ați ghici corect, jocul se termină și suma de pariere este pierdută. De asemenea, puteți să opriți jocul și să colectați câștigurile prin apăsarea butonului „Collect”.

Jackpot Cards Mystery

Cupă, Caro, Pică, Treflă

In 5 Dazzling Hot există un bonus aleatoriu declanșat, Jackpot Cards Mystery. Fiecare jackpot mister este ilustrat de un costum de carte: primul fiind Cupă, al doilea Caro, al treilea Pică și al patrulea Treflă. Puteți alege cărțile din câmpul de alegere, format din 12 cărți cu fața în jos, până când dezvăluiți 3 simboluri de potrivire a cărților.

Cum se joacă?

    Start: începeți să jucați jocul; butoanele de pariuri funcționează și ca start.
    Ieșire: Renunțați la joc.
    Autoplay: rotiți de mai multe ori la rând.
    Gamble: Activați runda jocului de risc.
    Colectează: Colectați-vă câștigurile.

Dacă ți-a plăcut 5 Dazzling Hot vă recomandăm să încerci și Book of Ra Deluxe.

Game Stats

501 views

Game Tags

Categriile Jocurilor

EGT
1 votes, average: 5/5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Top 3 dezvoltatori de jocuri ca la aparate

Novomatic - Novomatic este cel mai mare producător de jocuri ca la aparate din Europa. Încercați aici cele mai populare jocuri ca la aparate de la Novomatic (Sizzling Hot Deluxe, Book of Ra si Just Jewels Deluxe ) joaca toate aceste jocuri cu pacanele gratis 77777 fără descărcare.

EGT - Euro Games Technology (EGT) a fost înființată în anul 2002 și are sediul în Bulgaria. EGT este una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere în industria globală de jocuri de noroc. EGT ofera peste 100 de jocuri de noroc online gratis cum ar fi: Shining Crown, Burning Hot, 40 Super Hot, Extra Stars, Flaming Hot

Top