[social_share_button]

At The Movies Online

At The Movies

În jocul At The Movies puteți să combinați distracțiile de joc cu o vizită la cinema. Nu numai că vă veți întâlni cu actori celebri, dar și veți avea șansa de a câștiga până la 1.000 de credite pe rotire, de la 8 la 20 de rotiri gratuite și de multiplicatori ai câștigurilor. Minunatele emoții din joc sunt garantate. Ia floricele și pregătește-te pentru o experiență minunată.

Regulile jocului At The Movies

Jocul At The Movies are un panou de control, designul căruia corespunde pe deplin esteticii cinematografice. Butoanele principale sunt găleți de popcorn, clapperboards și alte atribute de film. Înainte de a începe să jucați, acordați o atenție deosebită următoarelor butoane:

 • Select Lines
 • Bet per Line
 • Choose Coin

În sala de teatru jocuri de noroc sunt proiectate de Betsoft, 25 de linii de plată active sunt folosite în locul rândurilor de locuri. Numărul lor este reglat prin clic pe plus și minus pe laturile inscripției „Select Lines„. În mod similar, puteți seta valoarea pariului. Cu toate acestea, în acest caz, trebuie să acordați atenție butonului „Bet per Line„. Puteți paria între 1 și 5 credite pe fiecare linie activă.

În lumea cinematografică, fotografierea începe după ce un dispozitiv special, un clapperboard, produce un zgomot puternic. Creatorii mașinii de joc „At the Movies” au luat în considerare această caracteristică. Butonul principal pentru pornirea rolelor este un clapperboard, care spune „Spin.” Un pic spre dreapta, este o imagine a unei bobine de film. Când faceți clic pe partea de sus a acesteia, puteți activa jocul cu un pariu maxim. Când faceți clic pe partea inferioară a acesteia, puteți activa rotirile în modul automat.

Caracteristici și câștiguri

În At The Movies, aveți 10 simboluri. 10 dintre ele aduc plăți regulate, în timp ce celelalte două au caracteristici câștigătoare. Printre simbolurile obișnuite, o statuetă a premiului de prestigiu este de un interes deosebit, deoarece aduce cele mai mari câștiguri – până la 1.000 de credite. O găleată de popcorn va aduce până la 500 de credite, iar un poster cu un actor, care arată ca Brad Pitt, va aduce până la 200 de credite. Simbolurile rămase au de la 5 la 100 de credite și includ:

 • Cinema box office
 • K
 • Gură
 • Deşert
 • Inimă

În At The Movies măștile sunt un simbol sălbatic. El înlocuiește toate simbolurile în combinațiile câștigătoare, cu excepția celei care se împrăștie. Simbolul scatter este un proiector de film. Când pe role se afișează 3 până la 5 proiectoare de film, un jucător primește rotiri câștigătoare. Numărul lor depinde de combinație:

 • Trei simboluri scatter dau 8 rotiri
 • Patru simboluri scatter dau 12 rotiri
 • Cinci simboluri scatter dau 20 de rotiri

Toate câștigurile în timpul rundelor bonus sunt majorate cu x2.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.