Attila Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Attila

Jocul Attila vă oferă posibilitatea de a vă alătura comandantului legendar și de a cuceri noi terenuri împreună cu el. Până la 9.000 de credite pentru o rotire standard poate deveni recompensa dvs. Jocul de la Novomatic oferă până la 15 rotiri gratuite. Fiecare câștig poate fi dublat într-un joc de risc, iar un simbol sălbatic care prezintă portretul lui Attila va crește șansele de a lovi jackpotul.

Regulile jocului Attila

Interfața jocului de pacanele Attila constă din cele 5 role, 9 linii și un panou de control. Puteți seta mărimea pariului folosind butonul Bet One și următorul buton vă va permite să plasați imediat pariurile maxime. Există 5 elemente care vă permit să setați numărul activ de linii:

  1 linie
  3 linii
  5 linii
  7 linii
  9 linii

Indicatorul numeric corespunde numărului de direcții în care pot apărea combinațiile de premii. Pentru a câștiga, ar trebui să obțineți cel puțin 3 icoane identice de la stânga la dreapta. Excepția este portretul lui Attila care vă aduce câștigurile premiate chiar și atunci când obțineți 2. Pentru a activa rolele, ar trebui să utilizați butonul Start. Există, de asemenea, un mod de joc automat și pentru a porni rotațiile folosind tastatura, puteți apăsa bara de spațiu. Sub tambure, există o celulă care vă afișează câștigurile curente. Pentru a vedea coeficienții de plată, trebuie doar să faceți clic pe butonul Paytable.

După fiecare rotire câștigătoare, butoanele Bet One și Bet Max dobândesc funcții suplimentare. Cu ajutorul lor puteți intra în modul de joc cu risc. În timpul acestui joc, un jucător trebuie să ghicească culoarea costumului cărți ascunse. Dacă un jucător face alegerea corectă, câștigurile se vor dubla, iar dacă nu, câștigurile vor fi pierdute.

Alte jocuri de la Novomatic

Gryphons GoldRamses IIPharaohs Gold III
SpartaGolden PlanetMermaids Pearl
Secret ForestPharaohs Gold IISafari Heat

Câștiguri și bonusuri

În cadrul jocului Attila, portretul protagonistului are cele mai interesante caracteristici. În primul rând, este un simbol sălbatic și înlocuiește toate pictogramele, cu excepția spătarului. În al doilea rând, acesta este cel care aduce câștigurile cele mai generoase. Suma lor poate ajunge până la 10.000 de credite. Alte pictograme au multiplicatorii de la 2 la 1000. Aceste imagini sunt:

  un războinic într-o pălărie
  un războinic cu un scut
  o armată în fundalul apusului soarelui
  un peisaj
  o pereche de arcasi
  card valori

Jocul are scatter care prezintă o scenă de luptă. Această imagine de luptă activează rotirile gratuite ale rolelor. Prin colectarea a trei simboluri scatter, un jucător primește cel puțin 15 rotiri gratuite.

Dacă ți-a plăcut Attila vă recomandăm să încerci și Rise of Ra.

Game Stats

140 views

Categriile Jocurilor

1 votes, average: 5/5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Top 3 dezvoltatori de jocuri ca la aparate

Novomatic - Novomatic este cel mai mare producător de jocuri ca la aparate din Europa. Încercați aici cele mai populare jocuri ca la aparate de la Novomatic (Sizzling Hot Deluxe, Book of Ra si Just Jewels Deluxe ) joaca toate aceste jocuri cu pacanele gratis 77777 fără descărcare.

EGT - Euro Games Technology (EGT) a fost înființată în anul 2002 și are sediul în Bulgaria. EGT este una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere în industria globală de jocuri de noroc. EGT ofera peste 100 de jocuri de noroc online gratis cum ar fi: Shining Crown, Burning Hot, 40 Super Hot, Extra Stars, Flaming Hot

Top