[social_share_button]

Attila Online

Attila

Jocul Attila vă oferă posibilitatea de a vă alătura comandantului legendar și de a cuceri noi terenuri împreună cu el. Până la 9.000 de credite pentru o rotire standard poate deveni recompensa dvs. Jocul de la Novomatic oferă până la 15 rotiri gratuite. Fiecare câștig poate fi dublat într-un joc de risc, iar un simbol sălbatic care prezintă portretul lui Attila va crește șansele de a lovi jackpotul.

Regulile jocului Attila

Interfața jocului de pacanele Attila constă din cele 5 role, 9 linii și un panou de control. Puteți seta mărimea pariului folosind butonul Bet One și următorul buton vă va permite să plasați imediat pariurile maxime. Există 5 elemente care vă permit să setați numărul activ de linii:

  1 linie
  3 linii
  5 linii
  7 linii
  9 linii

Indicatorul numeric corespunde numărului de direcții în care pot apărea combinațiile de premii. Pentru a câștiga, ar trebui să obțineți cel puțin 3 icoane identice de la stânga la dreapta. Excepția este portretul lui Attila care vă aduce câștigurile premiate chiar și atunci când obțineți 2. Pentru a activa rolele, ar trebui să utilizați butonul Start. Există, de asemenea, un mod de joc automat și pentru a porni rotațiile folosind tastatura, puteți apăsa bara de spațiu. Sub tambure, există o celulă care vă afișează câștigurile curente. Pentru a vedea coeficienții de plată, trebuie doar să faceți clic pe butonul Paytable.

După fiecare rotire câștigătoare, butoanele Bet One și Bet Max dobândesc funcții suplimentare. Cu ajutorul lor puteți intra în modul de joc cu risc. În timpul acestui joc, un jucător trebuie să ghicească culoarea costumului cărți ascunse. Dacă un jucător face alegerea corectă, câștigurile se vor dubla, iar dacă nu, câștigurile vor fi pierdute.

Alte jocuri de la Novomatic

Gryphons GoldRamses IIPharaohs Gold III
SpartaGolden PlanetMermaids Pearl
Secret ForestPharaohs Gold IISafari Heat

Câștiguri și bonusuri

În cadrul jocului Attila, portretul protagonistului are cele mai interesante caracteristici. În primul rând, este un simbol sălbatic și înlocuiește toate pictogramele, cu excepția spătarului. În al doilea rând, acesta este cel care aduce câștigurile cele mai generoase. Suma lor poate ajunge până la 10.000 de credite. Alte pictograme au multiplicatorii de la 2 la 1000. Aceste imagini sunt:

  un războinic într-o pălărie
  un războinic cu un scut
  o armată în fundalul apusului soarelui
  un peisaj
  o pereche de arcasi
  card valori

Jocul are scatter care prezintă o scenă de luptă. Această imagine de luptă activează rotirile gratuite ale rolelor. Prin colectarea a trei simboluri scatter, un jucător primește cel puțin 15 rotiri gratuite.

Dacă ți-a plăcut Attila vă recomandăm să încerci și Rise of Ra.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.