[social_share_button]

Pharaohs Gold III Online

Pharaohs Gold III

Jocul Pharaohs Gold III este versiunea îmbunătățită a jocului popular de către dezvoltatorul austriac. Grafica moderna a acestui joc de la Novomatic va aprecia chiar si cei mai exigenti jucatori. Jocul oferă plăți generoase, iar fiecare rotire vă poate aduce până la 9000 de credite, iar rotirile gratuite cu multiplicatori tripli – până la 405.000 de credite.

Regulile jocului Pharaohs Gold III

Acest joc are același design ca predecesorul său:

  5 role
  9 linii
  Panou de control simplu

Prin urmare, fanii versiunii clasice nu se confruntă cu probleme la redarea jocului actualizat. Pentru a alege numărul de linii active, utilizați butonul Linii cu numerele corespunzătoare. Intervalul de pariere este controlat de butonul Bet One, iar butonul Start rotește rolele.

Alte jocuri de la Novomatic

Gryphons GoldSizzling Hot QuattroDolphins Pearl Deluxe
SpartaGolden PlanetReel King
Secret ForestUltra Hot DeluxeColumbus Deluxe

Caracteristici, plăți și bonusuri

Pictograma Faraon are cel mai mare multiplicator care vă poate aduce până la 9000 de credite. De asemenea, acționează ca un simbol sălbatic, formând și dublând combinațiile câștigătoare. Alte icoane cu plată înaltă care vă pot aduce câștiguri de la 20 până la 750 de credite:

  Piramidă
  Sfinx
  Pisică
  Scarab
  Pasăre

Icoanele de carduri vă pot câștiga 2 până la 125 credite cu multiplicatori. Ca și în versiunea anterioară, simbolul Horus Eye este scatterul. Funcția sa rămâne aceeași: este prezentă pe role de trei sau mai multe ori, declanșează 15 rotiri gratuite cu multiplicatorii tripli. Aceasta este cea mai rentabilă funcție a jocului Pharaohs Gold III. După ce ați lovit o combinație câștigătoare, încercați să multiplicați plățile prin activarea jocului de risc și să ghiciți culoarea costumului de carte.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.