Pharaohs Gold III Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Pharaohs Gold III

Jocul Pharaohs Gold III este versiunea îmbunătățită a jocului popular de către dezvoltatorul austriac. Grafica moderna a acestui joc de la Novomatic va aprecia chiar si cei mai exigenti jucatori. Jocul oferă plăți generoase, iar fiecare rotire vă poate aduce până la 9000 de credite, iar rotirile gratuite cu multiplicatori tripli – până la 405.000 de credite.

Regulile jocului Pharaohs Gold III

Acest joc are același design ca predecesorul său:

  5 role
  9 linii
  Panou de control simplu

Prin urmare, fanii versiunii clasice nu se confruntă cu probleme la redarea jocului actualizat. Pentru a alege numărul de linii active, utilizați butonul Linii cu numerele corespunzătoare. Intervalul de pariere este controlat de butonul Bet One, iar butonul Start rotește rolele.

Alte jocuri de la Novomatic

Gryphons GoldSizzling Hot QuattroDolphins Pearl Deluxe
SpartaGolden PlanetReel King
Secret ForestUltra Hot DeluxeColumbus Deluxe

Caracteristici, plăți și bonusuri

Pictograma Faraon are cel mai mare multiplicator care vă poate aduce până la 9000 de credite. De asemenea, acționează ca un simbol sălbatic, formând și dublând combinațiile câștigătoare. Alte icoane cu plată înaltă care vă pot aduce câștiguri de la 20 până la 750 de credite:

  Piramidă
  Sfinx
  Pisică
  Scarab
  Pasăre

Icoanele de carduri vă pot câștiga 2 până la 125 credite cu multiplicatori. Ca și în versiunea anterioară, simbolul Horus Eye este scatterul. Funcția sa rămâne aceeași: este prezentă pe role de trei sau mai multe ori, declanșează 15 rotiri gratuite cu multiplicatorii tripli. Aceasta este cea mai rentabilă funcție a jocului Pharaohs Gold III. După ce ați lovit o combinație câștigătoare, încercați să multiplicați plățile prin activarea jocului de risc și să ghiciți culoarea costumului de carte.

Dacă ți-a plăcut Pharaohs Gold III vă recomandăm să încerci și Egypt Sky.

Game Stats

145 views

Categriile Jocurilor

0 votes, average: 0/5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Top 3 dezvoltatori de jocuri ca la aparate

Novomatic - Novomatic este cel mai mare producător de jocuri ca la aparate din Europa. Încercați aici cele mai populare jocuri ca la aparate de la Novomatic (Sizzling Hot Deluxe, Book of Ra si Just Jewels Deluxe ) joaca toate aceste jocuri cu pacanele gratis 77777 fără descărcare.

EGT - Euro Games Technology (EGT) a fost înființată în anul 2002 și are sediul în Bulgaria. EGT este una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere în industria globală de jocuri de noroc. EGT ofera peste 100 de jocuri de noroc online gratis cum ar fi: Shining Crown, Burning Hot, 40 Super Hot, Extra Stars, Flaming Hot

Top