Gryphons Gold Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Gryphons Gold

Gryphons Gold este un joc de pacanele online clasic pe un subiect de poveste, cu o poveste interesantă și cu câștiguri impresionante. Fiecare rotire cu 5 role poate aduce până la 9.000 de credite. De asemenea, puteți beneficia de rotiri gratuite atunci când mărimea plăților poate ajunge la 405.000 de credite. După fiecare rotire victorioasă, puteți participa la jocul de risc și puteți multiplica profitul cu cel puțin 2

Regulile jocului Gryphons Gold

In Gryphons Gold puteți paria pe 9 linii de câștig. Este foarte ușor să setați numărul de linii pe care doriți să le jucați – tot ce trebuie să faceți este să urmați acești pași:

  Selectați un număr de la 1; 3; 5; 7 sau 9 linii
  Găsiți butonul de pe panoul de control cu ​​numărul corespunzător
  După alegerea numărului de linii de plată, treceți la alte setări

Mărimea pariului poate fi de la 1 la 5000. Pentru a seta numărul exact, trebuie să apăsați butonul „Bet One”.

Alte jocuri de la Novomatic

Banana SplashSizzling Hot QuattroDolphins Pearl Deluxe
Queen of Hearts Deluxe Just Jewels DeluxeReel King
Lucky Lady Charm DeluxeUltra Hot DeluxeColumbus Deluxe

Simboluri și coeficienți

In jocul Gryphons Gold pasărea maiestuoasă este simbolul cel mai plătit. Combinațiile cu acest simbol vă pot aduce până la 9.000 de credite. În joc există 4 simboluri mai bine plătite:

  Prinţesă
  Inorog
  Gnomi
  Ciuperci

Aceste simboluri au coeficienți de la 15 la 750. În tabelul de plăți puteți găsi și icoane cu sumă redusă care aduc câștiguri de la 4 la 250. Sunt denumiri de cărti. Dacă doriți să obțineți mai multe informații despre coeficienții și regulile bonusurilor, faceți clic pe butonul „Paytable”.

Bonusuri și joc de risc

Pădurea, unde are loc jocul, este plină de surprize. În special, copaci magici cresc aici. Sunt simboluri scatter. O combinație de trei sau mai multe scatters lansează 15 rotiri gratuite atunci când plățile sunt înmulțite cu 3.

Jocul de risc este disponibil după fiecare rotire victorioasă. Acesta poate fi activat prin apăsarea butoanelor „Bet One” sau „Bet Max”. În joc, trebuie să indicați corect culoarea costumului cardului ascuns pentru a vă dubla câștigurile.

Dacă ți-a plăcut Gryphons Gold vă recomandăm să încerci și Rise of Ra.

Game Stats

143 views

Categriile Jocurilor

0 votes, average: 0/5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Top 3 dezvoltatori de jocuri ca la aparate

Novomatic - Novomatic este cel mai mare producător de jocuri ca la aparate din Europa. Încercați aici cele mai populare jocuri ca la aparate de la Novomatic (Sizzling Hot Deluxe, Book of Ra si Just Jewels Deluxe ) joaca toate aceste jocuri cu pacanele gratis 77777 fără descărcare.

EGT - Euro Games Technology (EGT) a fost înființată în anul 2002 și are sediul în Bulgaria. EGT este una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere în industria globală de jocuri de noroc. EGT ofera peste 100 de jocuri de noroc online gratis cum ar fi: Shining Crown, Burning Hot, 40 Super Hot, Extra Stars, Flaming Hot

Top