[social_share_button]

Gryphons Gold Online

Gryphons Gold

Gryphons Gold este un joc de pacanele online clasic pe un subiect de poveste, cu o poveste interesantă și cu câștiguri impresionante. Fiecare rotire cu 5 role poate aduce până la 9.000 de credite. De asemenea, puteți beneficia de rotiri gratuite atunci când mărimea plăților poate ajunge la 405.000 de credite. După fiecare rotire victorioasă, puteți participa la jocul de risc și puteți multiplica profitul cu cel puțin 2

Regulile jocului Gryphons Gold

In Gryphons Gold puteți paria pe 9 linii de câștig. Este foarte ușor să setați numărul de linii pe care doriți să le jucați – tot ce trebuie să faceți este să urmați acești pași:

  Selectați un număr de la 1; 3; 5; 7 sau 9 linii
  Găsiți butonul de pe panoul de control cu ​​numărul corespunzător
  După alegerea numărului de linii de plată, treceți la alte setări

Mărimea pariului poate fi de la 1 la 5000. Pentru a seta numărul exact, trebuie să apăsați butonul „Bet One”.

Simboluri și coeficienți

In jocul Gryphons Gold pasărea maiestuoasă este simbolul cel mai plătit. Combinațiile cu acest simbol vă pot aduce până la 9.000 de credite. În joc există 4 simboluri mai bine plătite:

  Prinţesă
  Inorog
  Gnomi
  Ciuperci

Aceste simboluri au coeficienți de la 15 la 750. În tabelul de plăți puteți găsi și icoane cu sumă redusă care aduc câștiguri de la 4 la 250. Sunt denumiri de cărti. Dacă doriți să obțineți mai multe informații despre coeficienții și regulile bonusurilor, faceți clic pe butonul „Paytable”.

Bonusuri și joc de risc

Pădurea, unde are loc jocul, este plină de surprize. În special, copaci magici cresc aici. Sunt simboluri scatter. O combinație de trei sau mai multe scatters lansează 15 rotiri gratuite atunci când plățile sunt înmulțite cu 3.

Jocul de risc este disponibil după fiecare rotire victorioasă. Acesta poate fi activat prin apăsarea butoanelor „Bet One” sau „Bet Max”. În joc, trebuie să indicați corect culoarea costumului cardului ascuns pentru a vă dubla câștigurile.

Dacă ți-a plăcut Gryphons Gold vă recomandăm să încerci și Rise of Ra.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.