Burning Hot Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (5 voturi, medie: 3,80 din 5)
Burning Hot

Burning Hot este un joc din categoria jocuri ca la aparate cu tematică clasică cu volatilitate ridicată, care vine cu un premiu de top 60.000 de monede și un jackpot progresiv de misiune pe patru niveluri.

Jocul Burning Hot este o reprezentare video generică a unui joc de pacanele clasic pe care îl veți găsi în cazinourile terestre din întreaga lume. Burning Hot este un joc de fructe de epocă, cu un gameplay care îi va atrage pe toți jucătorii de cazinouri.

Cu cinci role și cât mai multe linii de plată, jocul Burning Hot nu este exact un joc care vă va face să câștigați frecvent datorită numărului limitat de combinații câștigătoare, dar cei mai răbdători vor fi cu siguranță recompensați.

Cum se joaca Burning Hot Online?

Cu culoarea verde dominând aspectul vizual, în ciuda fundalului negru de noapte din spatele simbolurilor de pe role, Burning Hot este un joc foarte frumos.

Pe fiecare parte a tamburului există un contor de linie de plată care vă va solicita să selectați numărul de linii de plată pe care doriți să le desfășurați în timpul rotirilor. Căutătorii de ticăloși pot începe de la cel mult o singură linie de plată și se mută până la un total de 5.

În mod inteligent, situate sub bobine sunt și alte controale ale jocului. Sunteți încurajați să selectați, de asemenea, valoarea pe care doriți să o investiți pe rotație cu valori de pariere de 5, 10, 25, 50 și 100 de monede disponibile. În momentul în care atingi una dintre opțiunile de pariere, rolele vor începe să se rotească, ceea ce înseamnă că toate acestea acționează ca un buton Spin.

În plus față de un aspect vizual generic, EGT Burning Slot dispune de o coloană sonoră similară, care încă merge bine cu acest game destul de simplu și simplist. Lămâi, plumb, portocale, cireșe, pepene verde, struguri, clopote și 7-a sunt simbolurile principale ale jocului, toate plătesc într-o combinație de trei pe o linie activă de plată.

Caracteristici joc

Jocurile EGT sunt cunoscute pentru simplitatea acțiunii lor, iar Burning Hot nu este o mare diferență. Entuziaștii care caută un plan de joc elaborat ar trebui să caute cu siguranță în altă parte, deoarece aici nu vor putea găsi niciunul dintre caracteristicile bonus, cum ar fi rotiri gratuite sau multiplicatori.

Gamble – când vine vorba de jocurile de pacanele de la EGT, opțiunea de pariere a devenit aproape o caracteristică standard. Jucătorii pot paria pe orice rotire câștigătoare, care a avut ca rezultat câștiguri egale sau mai mici de 1750 de monede. Este vorba despre alegerea culorii potrivite a cardurilor ascunse – de până la 5 ori – pentru a vă dubla câștigurile de bază ale jocului. O presupunere greșită vă va face să plecați fără nimic în buzunar.

Wild and Scatters – Nu este o greșeală, există într-adevăr mai mult de un Scatter în jocul Burning Hot. O stea purpurie Scatter poate apărea oriunde pe rolele 1, 2 și 3, ceea ce face imposibilă alinierea a cinci dintre acelea ca orice alt simbol. Încă mai poate aduce o plată semnificativă în valoare de 2.000 de monede care pot fi destul de la îndemână în acest slot de volatilitate înaltă.

Alte jocuri asemanatoare de la EGT

Brave CatBook of MagicDragon Hot
Versailles GoldFruits KingdomSecrets of Alchemy
Rise of RaExtra StarsFlaming Hot

Semnul Dolar Scatter va apărea oriunde pe rolele de la 1 la 5 pentru a recompensa premiul de 10.000 de monede. Cu toate acestea, nu declanșează niciunul dintre caracteristicile obișnuite, cum ar fi Free Spins, care este un defect mare pentru acest joc.

Un trifoi cu frunze este jocul Wild care înlocuiește toate simbolurile, cu excepția a două simboluri împrăștiate. Wild apare numai pe rolele 2, 3 și 4, dar se va extinde pentru a umple întreaga bobină atunci când este parte a combinației câștigătoare. Un tambur complet de trifoi de patru frunze va crește în mod natural potențialul dvs. câștigător și vă va ajuta să creați câștiguri mai semnificative pe o singură rotire.

Jackpot progresiv – Majoritatea titlurilor EGT pe care le-am întâlnit până acum vin cu o captivantă jackpot progresivă pe patru nivele, care adaugă o mulțime de valoare timpului tău de joc. Această caracteristică este construită în jurul a patru costume de carte, cu Spades fiind de cea mai mare valoare.

Această caracteristică este activată la întâmplare după orice rotire câștigătoare atunci când un set de 12 cărți cu fața în jos va fi prezentat în fața dvs. Este de datoria ta să alegeți trei costume de potrivire pentru a activa jackpotul corespunzător. Pe măsură ce joci, valorile tuturor celor patru jackpot-uri vor fi afișate deasupra rolelor, pentru a vă oferi o indicație a ceea ce vă puteți aștepta.

Dacă ți-a plăcut Burning Hot vă recomandăm să încerci și Sizzling Hot Deluxe.

Game Stats

4.677 views

Game Tags

Categriile Jocurilor

5 votes, average: 3.8/5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Top 3 dezvoltatori de jocuri ca la aparate

Novomatic - Novomatic este cel mai mare producător de jocuri ca la aparate din Europa. Încercați aici cele mai populare jocuri ca la aparate de la Novomatic (Sizzling Hot Deluxe, Book of Ra si Just Jewels Deluxe ) joaca toate aceste jocuri cu pacanele gratis 77777 fără descărcare.

EGT - Euro Games Technology (EGT) a fost înființată în anul 2002 și are sediul în Bulgaria. EGT este una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere în industria globală de jocuri de noroc. EGT ofera peste 100 de jocuri de noroc online gratis cum ar fi: Shining Crown, Burning Hot, 40 Super Hot, Extra Stars, Flaming Hot

Top