Burning Hot Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (13 voturi, medie: 3,77 din 5)
Burning Hot

Burning Hot este un joc gratis din categoria jocuri pacanele 2020 cu tematică clasică cu volatilitate ridicată, care vine cu un premiu de top 60.000 de monede și un jackpot progresiv de misiune pe patru niveluri.

Jocul este o reprezentare video generică a unui joc de pacanele clasic pe care îl veți găsi în cazinourile terestre din întreaga lume. Burning Hot este un joc de fructe de epocă, cu un gameplay care îi va atrage pe toți jucătorii de cazinouri.

Cu cinci role și cât mai multe linii de plată, jocul Burning Hot nu este exact un joc care vă va face să câștigați frecvent datorită numărului limitat de combinații câștigătoare, dar cei mai răbdători vor fi cu siguranță recompensați.

Cum se joaca Burning Hot Online?

Cu culoarea verde dominând aspectul vizual, în ciuda fundalului negru de noapte din spatele simbolurilor de pe role, Burning Hot este un joc foarte frumos.

Pe fiecare parte a tamburului există un contor de linie de plată care vă va solicita să selectați numărul de linii de plată pe care doriți să le desfășurați în timpul rotirilor. Căutătorii de ticăloși pot începe de la cel mult o singură linie de plată și se mută până la un total de 5.

În mod inteligent, situate sub bobine sunt și alte controale ale jocului. Sunteți încurajați să selectați, de asemenea, valoarea pe care doriți să o investiți pe rotație cu valori de pariere de 5, 10, 25, 50 și 100 de monede disponibile. În momentul în care atingi una dintre opțiunile de pariere, rolele vor începe să se rotească, ceea ce înseamnă că toate acestea acționează ca un buton Spin.

În plus față de un aspect vizual generic, EGT dispune de o coloană sonoră similară, care încă merge bine cu acest game destul de simplu și simplist. Lămâi, plumb, portocale, cireșe, pepene verde, struguri, clopote și 7-a sunt simbolurile principale ale jocului, toate plătesc într-o combinație de trei pe o linie activă de plată.

Caracteristicile jocului Burning Hot

Jocurile EGT sunt cunoscute pentru simplitatea acțiunii lor, iar Burning Hot nu este o mare diferență. Entuziaștii care caută un plan de joc elaborat ar trebui să caute cu siguranță în altă parte, deoarece aici nu vor putea găsi niciunul dintre caracteristicile bonus, cum ar fi rotiri gratuite sau multiplicatori.

Gamble

Când vine vorba de jocurile de pacanele de la EGT, opțiunea de pariere a devenit aproape o caracteristică standard. Jucătorii pot paria pe orice rotire câștigătoare, care a avut ca rezultat câștiguri egale sau mai mici de 1750 de monede. Este vorba despre alegerea culorii potrivite a cardurilor ascunse – de până la 5 ori – pentru a vă dubla câștigurile de bază ale jocului. O presupunere greșită vă va face să plecați fără nimic în buzunar.

Wild and Scatters

Nu este o greșeală, există într-adevăr mai mult de un Scatter în joc. O stea purpurie Scatter poate apărea oriunde pe rolele 1, 2 și 3, ceea ce face imposibilă alinierea a cinci dintre acelea ca orice alt simbol. Încă mai poate aduce o plată semnificativă în valoare de 2.000 de monede care pot fi destul de la îndemână în acest slot de volatilitate înaltă.

Semnul Dolar Scatter va apărea oriunde pe rolele de la 1 la 5 pentru a recompensa premiul de 10.000 de monede. Cu toate acestea, nu declanșează niciunul dintre caracteristicile obișnuite, cum ar fi Free Spins, care este un defect mare pentru acest joc.

Un trifoi cu frunze este jocul Wild care înlocuiește toate simbolurile, cu excepția a două simboluri împrăștiate. Wild apare numai pe rolele 2, 3 și 4, dar se va extinde pentru a umple întreaga bobină atunci când este parte a combinației câștigătoare. Un tambur complet de trifoi de patru frunze va crește în mod natural potențialul dvs. câștigător și vă va ajuta să creați câștiguri mai semnificative pe o singură rotire.

Jackpot progresiv

Majoritatea titlurilor EGT pe care le-am întâlnit până acum vin cu o captivantă jackpot progresivă pe patru nivele, care adaugă o mulțime de valoare timpului tău de joc. Această caracteristică este construită în jurul a patru costume de carte, cu Spades fiind de cea mai mare valoare.

Această caracteristică este activată la întâmplare după orice rotire câștigătoare atunci când un set de 12 cărți cu fața în jos va fi prezentat în fața dvs. Este de datoria ta să alegeți trei costume de potrivire pentru a activa jackpotul corespunzător. Pe măsură ce joci, valorile tuturor celor patru jackpot-uri vor fi afișate deasupra rolelor, pentru a vă oferi o indicație a ceea ce vă puteți aștepta.

Cum poți mări șansele de câștiga?

La fel ca multe alte dezvoltări de la EGT, jocul Burning Hot are funcția de jackpot progresiv. Este jucat în timpul rundei, care este accesat la întâmplare. Acest lucru se poate întâmpla în orice moment al jocului, dar cu cât este mai mare pariul, cu atât șansele de câștig sunt mai mari.

Un jackpot progresiv este împărțit în 4 nivele. Fiecare dintre ele se referă la unul dintre costumele de cărți. În joc, în fața unui utilizator vor apărea 12 cărți. Denumirea lor este necunoscută. Un jucător trebuie să-i deschidă la rândul său. Când un jucător întoarce peste 3 cărți din același costum, câștigă jackpot-ul corespunzător costumului descoperit.

SimbolCâștiguri maxime pariate
Stea200
Semnul dolarului30, 200, 1000
720, 100, 400, 6000
Struguri80, 200, 1000
Pepene80, 200, 1000
Clopot40, 100, 400
Cireașe20, 60, 200
Lămâie20, 60, 200
Prună20, 60, 200
Portocale20, 60, 200

Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.