[social_share_button]

Mega Fortune Online

Mega Fortune

Mega Fortune este un joc de pacanele online gratis. Jocul de la NetEnt vă aduce în lumea oamenilor bogați, bucurându-se de o viață frumoasă. Există o varietate de atribute de lux pe 5 role de joc. Printre acestea, există un simbol sălbatic proiectat ca un iaht, la bordul căruia sunteți așteptat să primiți plățile cu multiplicatori de până la 10.000. Există, de asemenea, bonusuri, cum ar fi rotiri gratuite și un joc bonus.

Regulile jocului Mega Fortune

Jocul Mega Fortune începe cu un screensaver animat. Pentru a sări, faceți clic pe pictograma Skip Intro. Jocul folosește 25 de linii de plată. Puteți schimba numărul lor apăsând butonul Bet Lines. Există două chei care controlează mărimea pariului de pe panoul de control:

  • Nivelul de pariu – cu o singură apăsare puteți paria între 1 și 4 monede pe fiecare linie
  • Pariul maxim – un clic activează toate cele 25 de linii de plată, pariază câte 4 monede pe fiecare dintre ele și începe automat rotirea

Pentru a deschide tabela de plăți, utilizați butonul Paytable. Spinarea în modul standard începe după ce faceți clic pe butonul cu săgeata rotundă. Butonul Valoare monetar vă permite să ajustați valoarea monedelor în credite.

Simboluri și câștiguri

În jocul Mega Fortune un simbol sălbatic conceput ca un iaht are cei mai mulți multiplicatori ai pariului linear (10, 100, 1.000 și 10.000). Acesta înlocuiește toate pictogramele, cu excepția scatterului și a simbolului bonus. Printre celelalte icoane, simbolul unei mașini albe are cei mai mari multiplicatori: 2, 30, 200 și 1.000. Simbolul conceput ca pachet de dolari înmulțește pariul liniar cu 25, 100 și 500. Ceasurile de lux vor aduce jucătorilor plăți cu coeficienții de 15, 50 și 300, în timp ce simbolul unui sticlă și al unui trabuc – 10, 40 și 200.

În locul icoanelor cu carduri mici, există simboluri de inele cu literele corespunzătoare:

  • A – 5, 30 și 150
  • K – 5, 20 și 125
  • Q – 4, 15 și 100
  • J – 3, 10 și 75

Bonusurile jocului Mega Fortune

În Mega Fortune o risipă este o sticlă de șampanie. Două, trei, patru sau cinci astfel de pictograme în orice poziție de pe terenul de joc vă vor aduce un premiu sub forma unui pariu total înmulțit cu 2, 3, 10 sau 100, respectiv. Odată ce 3 sau mai multe scatters apar în orice loc pe role, veți primi rotiri gratuite. Numărul lor este determinat aleatoriu. În plus, un multiplicator suplimentar de la x1 la x5 este activat în timpul rotirilor gratuite.

Pictograma proiectată ca o roată a Fortune pornește runda premiilor. Pentru a o deschide, trebuie să colectezi de la 3 simboluri identice. În jocul bonus, va trebui să rotiți roata Fortune pentru a determina mărimea câștigurilor. Pentru a vedea un videoclip demo cu o rundă de bonus, dați clic pe butonul Previzualizare caracteristică de pe panoul de control.

Dacă ți-a plăcut Mega Fortune vă recomandăm să încerci și Power Stars.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.