[social_share_button]

Miss Fortune Online

Miss Fortune

Jocul Miss Fortune este dezvoltat de Playtech și are coeficienții de plată pentru combinațiile de premii de la 12 la 5000. Există un simbol sălbatic care activează respins, un scatter care lansează rotiri gratuite și un joc de premiere.

Regulile jocului Miss Fortune

Puteți colecta combinații plătite de 2, 3, 4 sau 5 simboluri identice. Jocul are 5 tamburi și 25 linii de plată fixe. Singura setare pe care o poți schimba este mărimea pariului. Trebuie să știți următoarele despre mărimea pariului:

  • Pariul pe linie este reglat cu butoanele minus și plus din
    meniul Bet Line.
  • Puteți paria între 0,01 și 50 de credite.
  • Suma aleasă este înmulțită automat cu 25
  • Pariul total maxim poate fi de 1.250 de credite.

Butonul din partea dreaptă jos a ecranului activează rotirea în modul manual. Pentru a porni modul automat, apăsați tasta Auto Play. Butonul Mod Turbo accelerează rotirea rolelor. Pentru a deschide tabelul de plată, faceți clic pe butonul Info. Jocul contului este afișat în celula din colțul din stânga jos. Nu există joc de risc sau jackpot progresiv în joc.

Alte jocuri cu pacanele online

Fairy Land 2Boom BrothersFlaming HotPlenty of Fruit 20 Hot
Sizzling HotFortunes Of Sparta40 Lucky KingAge of Gods Furious 4
Chests of PlentyHalloween Fortune IISuperman 2Panther Moon Playtech
Book of Ra 6Gem HeatHeart of the FrontierGreen Lantern

Simboluri și coeficienți

Pictograma sferă de sticlă este un simbol sălbatic. Înlocuiește toate pictogramele, cu excepția emblemei jocului și a dragonului. Dacă trei salturi apar într-o singură rundă, jucătorul primește un respin, fără a fi taxat. Coeficienții plăților de premii pentru combinațiile cu un simbol sălbatic sunt 20, 90, 400 și 5000. Portretul vrăjitoarei are multiplicatorii de 12, 75, 150 și 500. Pictograma bufniță crește pariul liniar cu 7, 50, 125 sau 300. Simbolul broască aduce plățile cu coeficienții de 5, 30, 100 , și 200. Restul simbolurilor formează combinațiile dacă există 3, 4 sau 5 dintre ele pe linie. Acestea au următorii factori de multiplicare:

  • Poțiune și clepsidră – 25, 80 și 150
  • А, К – 15, 75 și 125
  • Q, J, 10 – 12, 50 și 100

Caracteristicile premiului

Inscripția Miss Fortune este o risipă. Se multiplică pariul total cu 3, 10 sau 100. Dacă există două scantei simultan pe primul, al doilea, al treilea sau al patrulea tambur, funcția Magical Collection este activată. De fiecare dată când se află într-o astfel de situație, se va adăuga încă o rotire la rotirile gratuite. Dacă 3 împrăștieri apar simultan pe role în orice poziție, runda de jocuri gratuite a jocului Miss Fortune începe. În rundă, jucătorul primește 7 rotiri gratuite plus rotirile gratuite acumulate în proces. Runda începe cu un multiplicator suplimentar x2. De fiecare dată când apare combinația câștigătoare, multiplicatorul crește cu unul.

Simbolul dragonului în orice loc de pe primul, cel de-al treilea și cel de-al 5-lea rolă începe simultan runda de premii numită Petrecerea profesorului. Veți vedea 10 uși pe ecran. Va trebui să ghiciți unde se ascunde balaurul. Fiecare presupunere corectă va fi recompensată cu câștigurile mari. Runda este disponibilă numai în jocul principal. În timpul rotirilor gratuite, runda nu poate fi activată.

Dacă ți-a plăcut Miss Fortune vă recomandăm să încerci și Roaring Forties.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.