[social_share_button]

Neon Life Online

Neon Life

Jocul de pacanele online Neon Life permite jucătorilor să se scufunde în atmosfera clubului de noapte. Aici puteți obține câștiguri importante pe 5 role și 243 de linii. Fiecare jucător poate obține accesul la rotiri gratuite cu un multiplicator dinamic al plăților de premii. Jocul este creat de producătorul Playtech.

În joc, există o funcție avantajoasă de acumulare a câștigurilor. Fiecare rundă oferă o oportunitate de a câștiga sume cu coeficienți de până la x100. Această valoare nu este definitivă, deoarece jocul are funcția de Collapsing Reels. Printre icoanele dispozitivului, există un simbol sălbatic și o risipă.

Regulile jocului Neon Life

În jocul Neon Life, există o funcție de reglare a mărimii pariului total. Acesta poate varia de la 0.25 la 75 de credite. Pentru a controla acest parametru, utilizați meniul Total Bet, care se află sub role. Principiul formării lanțurilor câștigătoare poate fi găsit în tabelul de plăți. Poate fi deschis cu butonul Info.

Sistemul de control Neon Life include două chei simultan, care pot fi utilizate pentru a seta în mișcare rolele:

  • AutoPlay (modul automat);
  • Spin (modul manual).

Jucătorii experimentați care doresc să accelereze ritmul jocului pot activa o setare specială prin care viteza de animație va fi mai mare. Pentru aceasta, trebuie doar să apăsați butonul Turbo Mode.

Jucătorul câștigă  în momentul în care 3 până la 5 din aceleași simboluri apar pe cel puțin una din direcțiile date. În același timp, este activată funcția Collapsing Reels. Modul în care funcția funcționează este că imaginile care alcătuiesc lanțul de premiere sunt fixate pe câmpul de joc. Toate celelalte icoane dispar. Cele noi apar în locul lor. În același timp, contul de joc rămâne neschimbat. Astfel, plata va fi doar pentru o singură rotire, un jucător primește mai multe șanse de a câștiga. Aceasta continuă până se formează noi combinații.

Câștiguri și bonusuri

Imaginea cardurilor este cea mai scumpă pictogramă a jocului Neon Life. Aceasta multiplică pariul de linie cu 10, 40 sau 100 de ori. Multiplicatorii pentru imaginile picioarelor feminine și ale mașinii sunt 6, 20 și 50. Simbolurile sub formă de flamingo și un geam au coeficienții de 4, 10 și 30. Celelalte simboluri reprezintă simbolurile cărților. Combinațiile lor aduc câștiguri cu astfel de multiplicatori:

  • A, K – 2, 4, 20;
  • Q, J – 1, 3, 15.

Jocul Neon Life are o pictogramă care înlocuiește aproape toate celelalte pictograme în combinațiile câștigătoare. Se face sub forma unui semn neon cu inscriptia Wild. Această imagine apare numai pe rolele 2, 3 și 4.

Un semn cu inscripția Scatter nu depinde de locul de pe câmpul de joc și lansează rotiri gratuite. Pentru ca un jucător să aibă acces la acest bonus, cel puțin 5 astfel de pictograme ar trebui să cadă în timpul unei singure rotiri. Numărul de jocuri gratuite poate ajunge la 25. În timpul lor se folosește un multiplicator dinamic al tuturor câștigurilor.

Dacă ți-a plăcut Neon Life vă recomandăm să încerci și 40 Super Hot.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.