Panther Moon Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Panther Moon

Jocul Panther Moon vă invită să faceți o călătorie de neuitat în jungla de noapte și oferă câștiguri generoase. Acest joc creat de către Novomatic vă poate oferi până la 9000 de credite pentru fiecare rotire a celor cinci role. Moon Scene Scatter dă 15 rotiri gratuite, în care toate câștigurile de premii sunt triple. Fiecare rundă câștigătoare poate deveni și mai profitabilă dacă mergeți la jocul de risc și ghiciți culoarea costumului. Dacă reușiți, plățile dvs. se înmulțesc.

Regulile jocului Panther Moon

Jocul Panther Moon are designul tipic pentru jocurile Novomatic:

  9 linii
  5 role
  Meniu care controlează numărul de pariuri și de linii

Pentru a activa liniile de câștig, utilizați butoanele etichetate Linii cu numerele de la 1 la 9. Butonul Bet One controlează numărul de credite pe care le pariați. Puteți plasa 1 până la 500 de credite pe fiecare linie. Cu cât pariezi mai mult, cu atât câștigul poate fi mai mare.

Butonul Spin, situat în colțul din dreapta jos al ecranului, rotește rolele. Dacă trebuie să verificați plățile sau regulile jocului, faceți clic pe pictograma Paytable. După fiecare rotire reușită, puteți să faceți clic pe Gamble și să mergeți la jocul de risc, unde trebuie să ghiciți costumul cărții dealerului. Dacă reușiți, plățile dvs. se înmulțesc și puteți încerca din nou.

Alte jocuri de la Novomatic

Gryphons GoldSizzling Hot QuattroPharaohs Gold III
SpartaGolden PlanetReel King
Secret ForestUltra Hot DeluxeSafari Heat

Caracteristici și câștiguri

Cel mai important simbol al jocului Panther Moon este Black Panther. Se caracterizează prin câteva caracteristici:

  Acesta aduce cele mai mari plăți – până la 9000 de credite.
  Acesta este simbolul sălbatic, care înlocuiește toate pictogramele, cu excepția împrăștierilor.
  Panther dublează câștigurile premiului pentru combinațiile câștigătoare pe care le formează.

Alți locuitori ai junglei – Fox, Owl și Butterfly – vă pot aduce câștiguri mari de până la 750 de credite. Florile roșii și albastre vă aduc 15 la 250 de credite. La fel ca în alte jocuri de pacanele de la Novomatic, cele mai plătite icoane sunt proiectate sub formă de carduri și vă pot câștiga 2 până la 125 de credite.

Scena scenică de lună acționează ca Scatter. Prezentați oriunde pe role, trei astfel de simboluri declanșează 15 rotiri gratuite, unde plățile dvs. pot fi triple. Astfel, câștigul maxim în timpul rotirilor gratuite poate ajunge la 40.5000 de credite.

Dacă ți-a plăcut Panther Moon vă recomandăm să încerci și Secrets of Alchemy.

Game Stats

231 views

Categriile Jocurilor

0 votes, average: 0/5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *




Top 3 dezvoltatori de jocuri ca la aparate

Novomatic - Novomatic este cel mai mare producător de jocuri ca la aparate din Europa. Încercați aici cele mai populare jocuri ca la aparate de la Novomatic (Sizzling Hot Deluxe, Book of Ra si Just Jewels Deluxe ) joaca toate aceste jocuri cu pacanele gratis 77777 fără descărcare.

EGT - Euro Games Technology (EGT) a fost înființată în anul 2002 și are sediul în Bulgaria. EGT este una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere în industria globală de jocuri de noroc. EGT ofera peste 100 de jocuri de noroc online gratis cum ar fi: Shining Crown, Burning Hot, 40 Super Hot, Extra Stars, Flaming Hot

Top