[social_share_button]

Starburst Online

Starburst

Jocul Starburst face parte din categoria jocurilor de 77777 ca la aparate si este una dintre cele mai de succes jocuri de la NetEnt. Jocul dedicat pietrelor prețioase ocupă cele mai înalte poziții în clasamentul cazinourilor online de top. Acesta este un joc pentru atmosferă cu 5 role și 10 linii de plată. Fiecare jucător poate solicita plăți de până la 50.000 de unități din moneda jocului. În dispozitiv, există un simbol sălbatic și, de asemenea, există o funcție avantajoasă de rotiri repetate ale rolelor.

Regulile jocului Starburst

Jocul de pacanele Starburst are trei setări reglabile:

 • numărul de linii active;
 • mărimea pariului;
 • costul unei unități monetare de joc în credite.

Numărul de linii de plată active în timpul rotirii este setat în meniul Liniile. Cu ajutorul acestuia, jucătorului i se oferă posibilitatea de a alege între 1 și 10 direcții. Meniul Nivel este folosit pentru ajustarea pariului. Acesta poate fi de la 1 la 10 monede virtuale pe linie. Unitatea de monedă a jocului în credite este setată utilizând elementul de control al valorii monedei.

De asemenea, pe consola de mai jos există următoarele chei:

 • Autoplay – începe rotirile în modul automat;
 • Max Bet – activează suma maximă a pariului;
 • Paytable – deschide tabelul de plăți;
 • Buton cu o săgeată circulară – începe o singură rotire manuală.

Câștigurile sunt posibile pentru combinațiile a 3, 4 sau 5 imagini identice pe linia activă de plată. În acest joc de pacanele, nu există funcția, joc de risc și runde de bonus.

Câștiguri și bonusuri

Setul de imagini din jocul de pacanele Starburst seamănă parțial cu simbolurile bandiților unice ale genului clasic. În special, imaginea cea mai scumpă are coeficienții de 50, 200 și 250 și este executată sub forma inscripției Bar. Când vine vorba de cost, al doilea loc este ocupat de simbolul 77777. Aceasta multiplică pariul cu 25, 60 și 120 de ori. Alte icoane obișnuite sunt făcute sub formă de pietre prețioase și au astfel de coeficienți:

 • Piatră galbenă – 10, 25, 60;
 • Piatra verde – 8, 20, 50;
 • Piatra portocalie – 7, 15, 40;
 • Pietre albastre și violet – 5, 10, 25.

Combinațiile câștigătoare trebuie să înceapă pe prima rolă și să formeze de la stânga la dreapta.

În jocul Starburst există un simbol sălbatic care prezintă steaua cu șapte vârfuri cu raze multi-colorate. Apare numai pe trei role centrale. Când cade, această icoană ocupă întregul rând vertical. Fiecare apariție a imaginii începe re-rotirea bobinelor, în timpul cărora nu se retrag bani din contul jucătorului. Este posibil să porniți până la 3 re-rotiri la rând.

Dacă ți-a plăcut Starburst vă recomandăm să încerci și 40 Burning Hot.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.