[social_share_button]

Wild Water Online

Wild Water

Jocul Wild Water este o șansă de a vizita stațiunea surferilor fără a vă desparți de jocurile de noroc. Acesta este un joc de pacanele de la NetEnt care are iconițe tematice, ocupând mai multe celule pe verticală. Pentru fiecare rotire, sunt posibile plăți cu coeficienți de până la 2000, iar acest lucru nu este în niciun caz limita. În joc, există un simbol sălbatic, o rundă de rotiri gratuite și oportunități suplimentare avantajoase. Două funcții bonus instant pot fi cu siguranță considerate cea mai interesantă caracteristică a dispozitivului.

Regulile jocului Wild Water

Structura jocului de pacanele Wild Water include 5 role și 20 de linii. Numărul de direcții active în timpul rotației este fix și nu poate fi modificat. Sub rotițele jocului Wild Water, puteți găsi două meniuri responsabile pentru setările de bază:

  • Nivel;
  • Valoarea monedei.

O monedă virtuală este folosită ca monedă de joc. Valoarea sa în credite poate fi de la 0,01 la 0,5. Această valoare este ajustată utilizând meniul Valoare monedă. Pentru a schimba mărimea pariului, utilizați controlul nivelului. Cu aceasta, puteți seta mărimea pariului de linie în intervalul de la 1 la 10 monede. Butonul spin în modul manual este activată folosind butonul cu o săgeată circulară. Tasta Autoplay permite modul automat de control. Paytable afișează tabelul de plăți. Combinațiile câștigătoare pot conține de la 3 la 5 imagini identice. Jocul de risc nu este furnizat.

Câștiguri și bonusuri

Simbolul sălbatic din joc conține o imagine a unui rechin. Înlocuiește majoritatea icoanelor în combinațiile câștigătoare. Cea mai bine plătită imagine din jocul Wild Water este imaginea unui surfer pe fundalul aurului. Are multiplicatorii de 40, 400 și 2000. Alte icoane fără funcții bonus au astfel de coeficienți:

  • surfer pe fundal portocaliu – 15, 75, 500;
  • surfer fata pe fundal galben – 10, 40, 250;
  • surfer pe fond galben – 5, 30, 100;
  • surfer pe fundal verde și o fetiță surferi pe fond gri – 4, 20, 75.

Imaginea unui atlet pe o placă de windsurfing contra fundalului albastru este o risipă în jocul Wild Water. Dacă 3 – 5 astfel de pictograme apar oriunde pe role, rotirile gratuite încep. Numărul lor se calculează astfel:

  • 3 împrăștieri – 15 rotiri gratuite;
  • 4 împrăștieri – 30 rotiri gratuite;
  • 5 scuturi – 60 de rotiri gratuite.

În timpul rundei libere, când simbolul sălbatic cade, acesta ocupă automat întreaga bobină.

Dacă apar 5 simboluri cu portretul surferilor în timpul jocului principal sau în timpul rotirilor gratuite și ocupă întreaga bobină, utilizatorul primește acces la funcții instant câștigătoare. Dacă aceste 5 simboluri conțin alte caractere, bonusul Surf’s Up este activat. Aceasta funcționează prin înmulțirea pariului curent de 20 de ori. Dacă pe role există 5 portrete complete ale diferiților surferi, jucătorul are acces la funcția Team Surf. Cu această opțiune, pariul actual crește de 200 de ori.

Dacă ți-a plăcut Wild Water vă recomandăm să încerci și Sizzling Hot.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.