[social_share_button]

4 Reel Kings Online

4 Reel Kings

Jocul 4 Reel Kings este dedicat temei cărțiilor. În ceea ce privește structura, acesta este unul dintre jocurile cele mai originale de la Novomatic. Jocul de pacanele are 4 seturi de role. La fiecare dintre aceste role, există 20 de linii de plată active. Un jucător primește de 4 ori mai multe șanse de a lovi un jackpot mare! În timpul rotirii, puteți obține câștigurile cu multiplicatori de până la 10.000. Acest joc de pacanele gratis conține funcția joc de risc.

Regulile jocului 4 Reel Kings

În jocul 4 Reel Kings, există 20 de linii fixe active pe fiecare set de role. Este posibil să controlați mărimea pariului linear. Acest lucru se poate face folosind meniul Bet / Line. Cu ajutorul acestuia, puteți alege suma de la 1 la 100 de credite. Numărul selectat este înmulțit automat de douăzeci de ori. După ajustarea setărilor, puteți merge la rotiri. Pentru aceasta, apăsați butonul Spin pentru a activa modul manual sau automat pentru a activa funcția automată.

În 4 Reel Kings toate seturile de role se rotesc alternativ pornind de la partea superioară stângă. De îndată ce o combinație câștigătoare apare pe una dintre ele, un jucător poate lansa un joc de risc apăsând butonul Gamble. Jucătorul va vedea o carte deschisă în fața lui și patru cu fața în jos. Un jucător trebuie să selecteze unul din cele orientate în jos. Dacă valoarea sa este mai mare decât cea a unei cărți deschise, câștigurile se vor dubla.

Câștiguri și bonusuri

Simbolul numărul 7 are coeficienții cei mai mari de plată din joculj 4 Reel Kings. Acesta aduce câștigurile cu multiplicatori de 40, 100, 200 și 500. Capul Joker este un simbol sălbatic care înlocuiește toate celelalte, dar nu aduce câștigurile pe cont propriu. În combinațiile celorlalte pictograme li se atribuie următorii multiplicatori de pariuri:

    portofel: 100, 200, 500;
    K: 60, 100, 200;
    Q: 40, 60, 100;
    J, 10: 20, 40, 60;
    prune, cirese: 10, 20, 40.

Există o funcție de bonus specială în joc. Este activat la întâmplare și poate începe după orice rotire. Cartea cu un rege cu tobe de marsal va apărea pe ecran. Ca rezultat, un jucător primește bonusuri imediate.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.