4 Reel Kings Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
4 Reel Kings

Jocul 4 Reel Kings este dedicat temei cărțiilor. În ceea ce privește structura, acesta este unul dintre jocurile cele mai originale de la Novomatic. Jocul de pacanele are 4 seturi de role. La fiecare dintre aceste role, există 20 de linii de plată active. Un jucător primește de 4 ori mai multe șanse de a lovi un jackpot mare! În timpul rotirii, puteți obține câștigurile cu multiplicatori de până la 10.000. Acest joc de pacanele gratis conține funcția joc de risc.

Regulile jocului 4 Reel Kings

În jocul 4 Reel Kings, există 20 de linii fixe active pe fiecare set de role. Este posibil să controlați mărimea pariului linear. Acest lucru se poate face folosind meniul Bet / Line. Cu ajutorul acestuia, puteți alege suma de la 1 la 100 de credite. Numărul selectat este înmulțit automat de douăzeci de ori. După ajustarea setărilor, puteți merge la rotiri. Pentru aceasta, apăsați butonul Spin pentru a activa modul manual sau automat pentru a activa funcția automată.

În 4 Reel Kings toate seturile de role se rotesc alternativ pornind de la partea superioară stângă. De îndată ce o combinație câștigătoare apare pe una dintre ele, un jucător poate lansa un joc de risc apăsând butonul Gamble. Jucătorul va vedea o carte deschisă în fața lui și patru cu fața în jos. Un jucător trebuie să selecteze unul din cele orientate în jos. Dacă valoarea sa este mai mare decât cea a unei cărți deschise, câștigurile se vor dubla.

Alte jocuri de la Novomatic

IllusionistBook of StarsFairy Queen
Flamenco RosesGolden PlanetMermaids Pearl
Reel King PottyShooting StarsInferno

Câștiguri și bonusuri

Simbolul numărul 7 are coeficienții cei mai mari de plată din joculj 4 Reel Kings. Acesta aduce câștigurile cu multiplicatori de 40, 100, 200 și 500. Capul Joker este un simbol sălbatic care înlocuiește toate celelalte, dar nu aduce câștigurile pe cont propriu. În combinațiile celorlalte pictograme li se atribuie următorii multiplicatori de pariuri:

    portofel: 100, 200, 500;
    K: 60, 100, 200;
    Q: 40, 60, 100;
    J, 10: 20, 40, 60;
    prune, cirese: 10, 20, 40.

Există o funcție de bonus specială în joc. Este activat la întâmplare și poate începe după orice rotire. Cartea cu un rege cu tobe de marsal va apărea pe ecran. Ca rezultat, un jucător primește bonusuri imediate.

Dacă ți-a plăcut 4 Reel Kings vă recomandăm să încerci și Sizzling Hot Quattro.

Game Stats

215 views

Categriile Jocurilor

1 votes, average: 5/5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Top 3 dezvoltatori de jocuri ca la aparate

Novomatic - Novomatic este cel mai mare producător de jocuri ca la aparate din Europa. Încercați aici cele mai populare jocuri ca la aparate de la Novomatic (Sizzling Hot Deluxe, Book of Ra si Just Jewels Deluxe ) joaca toate aceste jocuri cu pacanele gratis 77777 fără descărcare.

EGT - Euro Games Technology (EGT) a fost înființată în anul 2002 și are sediul în Bulgaria. EGT este una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere în industria globală de jocuri de noroc. EGT ofera peste 100 de jocuri de noroc online gratis cum ar fi: Shining Crown, Burning Hot, 40 Super Hot, Extra Stars, Flaming Hot

Top