100 Super Hot Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
100 Super Hot

100 Super Hot este un joc din categoria pacanele gratis si se poate juca pe 5 role și 100 de linii de plată, creat de EGT Interactive. Designul acestui joc arată mult mai bine fata de versiunile anterioare și nu mai este în întregime verde.

Cum se joaca 100 Super Hot?

EGT nu a vrut să schimbe ceva care a funcționat perfect bine, motiv pentru care controalele jocurilor sunt aceleași ca în cazul celor 3 jocuri anterioare.

    Există un panou rapid de pariere, odată ce alegeți pariul dvs., rolele vor începe automat să se rotească la acel pariu.
    Când faceți clic pe Credit, va apărea un cursor mic care vă va oferi șansa de a alege numărul de credite pe linie care, prin urmare, crește pariul.
    Jocul automat va roti rolele fără întrerupere la cel mai recent pariu ales. Rotile vor continua să se rotească până când atingeți același buton din nou pentru a le opri.
    Gamble apare după ce combinația câștigătoare se formează în afișajul câștigător și este folosit pentru a porni caracteristica jocului de risc.

Caracteristici joc

In 100 Super Hot 77777 este simbolul Wild din joc care apare pe toate rolele. Wild poate înlocui toate simbolurile de pe aceeași rolă, cu excepția Scatter-ului.

Spre deosebire de cele 3 jocuri anterioare, acesta are doar un singur Scatter și este Star-ul cu cinci puncte. În ceea ce privește felul în care se comportă, nimic nu sa schimbat, el poate încă să formeze Scatter câștigă atunci când aterizați 3 sau mai multe pe role.

Alte jocuri asemanatoare de la EGT

40 Super HotShining Crown5 Dazzling Hot
Dice and RollBurning Hot20 Burning Hot
10 Burning HeartEgypt Sky40 Hot & Cash

Joc de risc

Apăsarea butonului Gamble declanșează caracteristica jocului de risc pentru a dubla câștigurile. Va trebui să ghici dacă cartea care urmează să fie desenat va fi roșu sau negru. Dacă ghiciți corect are drept rezultat câștigul dvs., iar daca nu ghicițicorect vă va duce la pierderea câștigului dvs. și vă va duce înapoi la jocul de bază. Puteți să părăsiți runda Gamble oricând și să colectați câștigurile prin apăsarea butonului Collect.

Jackpot Cards Mystery

In 100 Super Hot există de asemenea un bonus aleatoriu numit Jackpot Cards Mystery, care are 4 nivele. Fiecare costum de carte este un nivel diferit, iar indicatorii sunt setați deasupra rolelor.

Cupă – nivelul 1
Caro – nivelul 2
Pică – nivelul 3
Treflă – nivelul 4 (cel mai înalt nivel)

Odată ce caracteristica este declanșată, veți ajunge să alegeți cartele formate cu fața în jos până când veți dezvălui 3 potrivite.

Dacă ți-a plăcut 100 Super Hot vă recomandăm să încerci și Mystery Star.

Game Stats

2.706 views

Game Tags

Categriile Jocurilor

1 votes, average: 5/5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Top 3 dezvoltatori de jocuri ca la aparate

Novomatic - Novomatic este cel mai mare producător de jocuri ca la aparate din Europa. Încercați aici cele mai populare jocuri ca la aparate de la Novomatic (Sizzling Hot Deluxe, Book of Ra si Just Jewels Deluxe ) joaca toate aceste jocuri cu pacanele gratis 77777 fără descărcare.

EGT - Euro Games Technology (EGT) a fost înființată în anul 2002 și are sediul în Bulgaria. EGT este una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere în industria globală de jocuri de noroc. EGT ofera peste 100 de jocuri de noroc online gratis cum ar fi: Shining Crown, Burning Hot, 40 Super Hot, Extra Stars, Flaming Hot

Top