[social_share_button]

100 Super Hot Online

100 Super Hot

Jocul 100 Super Hot este un joc din categoria pacanele gratis cu o tematica cu fructe de la EGT. Acest joc vine cu 5 role, 4 rânduri și 100 de linii de caștig. Acest joc poate fi încercat în multe dintre cazinourile online gratuit sau cu bani reali.

Acest joc este ideal pentru toți cei care iubesc simbolurile clasice sau tradiționale de fructe. Există opțiuni de bonus atractive, scatters, simbol sălbatic, mystery jackpot și jocuri de risc. Nu oferă o opțiune gratuită de rotiri. Diferitele simboluri ale jocului 100 Super Hot  pentru cazinou online includ cireșe, prune, pepeni, struguri, lămâi și portocale. Este un joc cu volatilitate ridicată, iar RTP-ul său este necunoscut.

Cum se joaca 100 Super Hot

  • Panoul de pariuri din partea de jos a ecranului este locul unde pariați și începeți jocul. După alegerea pariului, rolele vor începe automat să se rotească. Pariul minim este de 1,00, iar pariul maxim este de 500,00.
  • Apăsați opțiunea de credit pentru un mic cursor pentru a fi afișat pe ecran. Puteți alege numărul de credite pe linie de plată. Acest lucru va crește încet pariul.
  • Există un buton de redare automată care poate fi ales pentru a permite roților să se rotească automat fără întreruperi. Pentru a opri rotirile, apăsați încă o dată același buton.
  • După ce ați lovit o combinație câștigătoare, caracteristica jocului de risc apare. Puteți alege fie să pariați, fie să continuați jocul.

Caracteristici jocului 100 Super Hot

Wild – Ca și ceea ce întâlniți în multe dintre jocurile tradiționale de sloturi, jocul 100 Super Hot are și numărul norocos 77777 ca simbol sălbatic. Acesta va înlocui toate celelalte simboluri de pe o linie de plată pentru a ajuta la crearea unei combinații câștigătoare. Nu poate înlocui risipa. Dacă reușești să apară ecranul plin de șeptari, câștigi o plată de 1000x.

Scatter – În 100 Super Hot o stea galbenă este împrăștierea și dacă apare cinci  oriunde pe grilă 4×5 oferă jucătorului o plată maximă de 500x. Lovirea a trei sau mai multe stele galbene pe role vă va recompensa cu plăți atractive.

Gamble Feature – Apasatiți butonul Gamble după o victorie și veți fi dusi la un nou ecran unde trebuie să ghiciți culoarea următoarei cărti. Dacă ghiciți corect, câștigul se înmulțește cu 2. Dacă greșit, câștigul dvs. este pierdut și veți reveni la jocul de bază.

Jackpot Cards – Acesta este un jackpot misterioas cu 4 nivele , cu un costum de carte , cum ar fi cupa pentru nivelul 1, caro al 2 – lea nivel, inimi de pică al 3 – lea , și trefla pentru nivelul 4. Există 12 cărți pe ecran, iar jucătorul trebuie să dezvăluie 3 costume cu același simbol. Odată ce acest lucru este făcut, vi se acordă un premiu impresionant.

Sfaturi pentru a câștiga

Următoarele sunt câteva sfaturi pe care le puteți folosi când jucați 100 Super Hot pe bani reali.

  • Este întotdeauna o idee bună să pariați cu pariul maxim, deoarece acest lucru vă va ajuta să obțineți cele mai bune plăți.
  • Dacă sunteți gata să pierdeți niște bani pe care i-ați câștigat și simțiți că norocul este alături de dvs., încercați să jucați jocul de risc.

Reguli

Regulile jocului 100 Super Hot sunt foarte simple și nu este nevoie de nicio strategie mare în joc pentru a câștiga premiile mari. Plata se face atunci când obțineți aceleași combinații de simboluri pe o linie. Plățile sunt de la stânga la dreapta.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.