[social_share_button]

Lord of the Ocean Deluxe Online

Lord of the Ocean Deluxe

Lord of the Ocean Deluxe este un joc de pacanele gratis dezvoltat de Novomatic Gaminator si se joaca pe 5 role. Jucătorii pot face pariuri pe 10 linii de plată personalizabile. Fiecare rundă ar putea aduce până la plăți de x5000. Plățile de profit ar putea fi dublate într-un joc de risc. Datorită jocului Scatter jucătorii pot primi 10 rotiri gratuite cu un simbol suplimentar de expansiune.

Reguli de joc Lord of the Ocean Deluxe

Lord of the Ocean Deluxe are 2 parametri de setare:

Un număr de linii de plată active pentru o rotire
O sumă de pariu pe linie

Pentru a selecta linia de plată activă, trebuie utilizat meniul Liniile. Butoanele „-” și „+” permit activarea de la 1 la 10 linii. Mărimea pariului total este afișată în caseta Bet. Un pariu total maxim disponibil unui jucător este de 1000 de credite. Butonul „Placă de plăți” aduce o casetă info cu indicii de plată pentru fiecare simbol prezentat. O lansare manuală a rolelor se face prin apăsarea butonului Start. Dacă un jucător este pregătit să gestioneze jocul într-un mod automat, ar trebui să apese un buton de redare automată. Plățile premiilor sunt date pentru combinațiile simbolurilor de potrivire cuprinse între 2 și 5.

Simboluri și plăți

Simbolul Poseidon este cel mai înalt simbol al jocului. Plăcuțele de multiplicare pentru obținerea acestui simbol pe o linie activă sunt 10x, 100x, 1000x și 5000x pentru 2, 3, 4 și 5 pictograme în consecință. Simbolul principal este Amuletul rotund. El înlocuiește toate celelalte simboluri și oferă rotiri gratuite. Este un scatter care multiplică pariul total cu 20x, 200x și 2000x dacă sunt obținute 3, 4 sau 5 din aceste simboluri.

Albastru Mermaid are indicii 5x, 40x, 400x și 2000x. Copiii de comori și multiplicatorii de statui subacvatici sunt 5x, 30x, 100x și 750x. Alte icoane sunt reprezentate de valorile cărților. Indicii lor sunt:

А, К – 5, 40, 150;
Q, J, 10 – 5, 25, 100.

Rotiri gratuite

Ori de câte ori 3 Scatters sunt obținute pe orice role, un jucător are acces la funcția principală a premiului. Acesta include rotiri gratuite cu linii de plata. În timpul rotirilor gratuite, se utilizează un simbol Wild special. Acesta extinde și înlocuiește mai multe pictograme deasupra și dedesubt. Jocurile rotunde gratuite pot fi redeschise de o altă combinație Scatter.

Joc de risc

Dacă apare o combinație câștigătoare, butonul Gamble este activat. Este folosit pentru a începe jocul de risc. Cartea apare așezat cu fața în jos, astfel încât un jucător să nu știe valoarea cărții. Pentru a dubla ultimul câștig, un jucător trebuie să ghicească culoarea unui costum de bază. Dacă o estimare este corectă, runda continuă. Dacă nu este un jucător care pierde ultimul câștig.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.