[social_share_button]

Lucky Drink Online

Lucky Drink

Jocul de pacanele online gratis Lucky Drink invită într-un loc confortabil și vă permite câștiguri până la 125000 de credite. Jocul are 5 tamburi și 9 linii de plată reglabile. Datorită simbolului sălbatic, puteți aduna adesea combinații plătite. Câștigurile cele mai generoase vor fi prezentate printr-o rundă tematică bonus, iar plățile mici pot fi întotdeauna sporite într-un joc de risc.

Cum să jucați Lucky Drink

În Lucky Drink, puteți activa 1, 3, 5, 7 sau 9 linii de câștig. Pentru a face acest lucru, panoul de control are 5 comenzi speciale:

 • 1 LINE;
 • 3 LINE;
 • 5 LINE;
 • 7 LINE;
 • 9 LINE.

Numărul corespunde numărului de linii care vor fi active în timpul rotirii. Pentru fiecare dintre liniile active, este sugerat un pariu de la 1 la 25 de credite. Suma este selectată cu butonul Bet One. Porniți rolele utilizând butonul Start. Butonul Info deschide tabela de plăți, unde puteți afla despre câștigurile posibile și vă familiarizați cu regulile jocului. Pentru a câștiga, trebuie să colectați cel puțin 3 icoane de același tip pe linia activă.

Jocul de risc

În Lucky Drink jocul de risc devine disponibil de fiecare dată când câștigi în jocul principal. Pentru a intra, trebuie să apăsați pe butonul dublu. După aceasta, jucătorul va avea 4 cărți situate cu susul în jos, cu o imagine diavol. Un alt card se află în aer liber. Dacă utilizatorul reușește să bată dealer-ul, ultima victorie va fi dublată. Pentru a face acest lucru, trebuie să alegeți dintre cele 4 cărți ascunse cel care este mai înalt decât cel deschis. Utilizați butoanele numerice pentru a seta numărul de linii active. Dacă cartea este mai joasă în clasament, câștigul va fi pierdut și se termină rundă. Dacă câștigi, poți continua încercările.

Simboluri și câștiguri

Barilul este cel mai profitabil simbol al jocului de pacanele Lucky Drink. În interiorul acestui vas, jucătorii sunt așteptați să primească plăți cu cote de 100, 1 000 și 10 000. O chelneriță blondă este pregătită să aducă câștiguri cu multiplicatori de 100, 500 și 2500 pe tavă. Portretul barmanului mărește pariul cu 10, 100 și 200 de ori. Simbolurile rămase au următorii coeficienți:

 • pisică – 20, 50, 100;
 • ceașcă – 10, 20, 100;
 • cutie – 10, 20, 50;
 • pește – 5, 10, 50;
 • pălăria – 5, 10, 20;
 • lumânare – 2, 5, 10.

Bonusurile ale jocului de pacanele Lucky Drink

După cum sa menționat deja, jocul de pacanele Lucky Drink are un joc bonus original. În timpul acestuia, fiecare jucător primește o șansă unică de a câștiga un premiu de până la 125 000 de credite. Runda bonusului începe după ce cel puțin 3 imagini cu inscripția Bonus sunt desenate pe role. În timpul jocului bonus, jucătorul va vedea 5 butoaie în fața lui sau a ei. Pentru a primi câștiguri, trebuie să le deschideți în ordinea corectă. Aproape fiecare dintre ele ascunde câștigurile premiului din interior. Dar în unul dintre ele puteți vedea inscripția ESTE TOATE OVER. În acest caz, runda bonus se termină.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.