[social_share_button]

Magic Money Online

Magic Money

Jocul Magic Money oferă jucătorilor să facă uz de cele mai benefice trucuri magice. Acesta este un joc de pacanele online de la Novomatic, care vă oferă șansa de a câștiga o sumă cu coeficienți de până la 5000 credite. Puteți obține astfel de plăți într-o singură rotație. Acest lucru este departe de limită, deoarece slotul are de asemenea o rundă de rotiri gratuite și un joc de risc, datorită căruia chiar și un câștig modest poate fi majorat.

Regulile jocului Magic Money

Jocul Magic Money este unul dintre acele jocuri cu un sistem simplu de control. Nu are un sistem de denominare. Aceasta înseamnă că creditele sunt considerate principala monedă de joc. Structura jocului include 5 role. Pe ele un jucător poate activa 1, 3, 5, 7 sau 9 linii de câștig. Pentru a face acest lucru, un jucător trebuie să folosească butoanele 1-9 Linii.

Butonul Bet One, la rândul său este responsabil pentru mărimea pariului de linie. Cu acest control un jucător poate paria între 1 și 100 de credite pe fiecare linie de câștig activată. Tasta Info deschide o secțiune de informații, care enumeră coeficienții de plată pentru fiecare simbol. Butonul Start activează modul manual, iar tasta Automat de pornire este utilizată pentru a porni automat rotirea.

Cerințele combinațiilor câștigătoare în jocul Magic Money sunt următoarele:

  un lanț care conține cel puțin 2 icoane de același tip (3 pentru simbolurile de carte);
  o combinație începe pe primul tambur;
  imaginile sunt aranjate de la stânga la dreapta.
  tasta Start pornește rotirile într-un mod manual și Auto Start – le lansează automat.

Joc de risc

Pentru a avea acces la jocul de risc în timpul rotirilor rolelor în jocul Magic Money, este necesar să colectați o combinație câștigătoare în modul principal folosind comenzile manuale. Puteți începe această rundă cu oricare dintre următoarele butoane:

  Bet Max;
  Bet One.

După ce faceți clic pe acestea, se face un pariu constând din ultima victorie. După aceasta, pe ecran va apărea un card cu un costum ascuns. Pentru a dubla suma pariurilor, trebuie să ghiciți culoarea costumului acestui card. Un jucător poate folosi butonul Bet Max pentru a selecta culoarea neagră sau Bet One pentru roșu. Dacă alegerea este corectă, jocul de risc continuă. În caz de greșeală, câștigurile premiate pe miza vor fi pierdute. Pentru a opri runda și a reveni la role, trebuie să apăsați butonul Start încă o dată. Acest lucru se poate face în orice moment al jocului de risc înainte de prima greșeală.

Câștiguri și bonusuri

Icoanele folosite în dispozitivul Magic Money aparțin temei magice. Cea mai scumpă icoană este portretul unei femei. Are coeficienți de 10, 100, 1000 și 5000. Acesta este un simbol sălbatic. Înlocuiește toate celelalte pictograme, cu excepția casetei de bijuterii. Pictogramele obișnuite sunt atribuite multiplicatorilor pariului de linie:

  portretul unui vrăjitor – 5, 40, 200, 1000;
  bufnita – 5, 25, 100, 500;
  minge de cristal – 5, 20, 65, 250;
  A-10, 20, 200;
  K, Q = 10, 20, 150;
  J, 10 – 5, 20, 100.

Imaginea casetei de bijuterii este folosită ca scatter în jocul Magic Money. Când trei sau mai multe dintre aceste pictograme apar în orice poziție pe role, rotirile gratuite încep. În timpul lor, celula centrală de pe terenul de joc devine un cadru. În momentul în care simbolul dragon apare în cadru, rotirile gratuite se opresc.

În timpul acestei runde, o pictogramă suplimentară de bonus, sub forma unei baghete magice, participă la joc. Dacă apare în celula încadrată, începe un joc bonus suplimentar. În ea, roata norocului apare pe ecran și permite jucătorilor să obțină câștiguri imediate majore.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.