Mighty Trident Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Mighty Trident

Jocul de pacanele online Mighty Trident este dedicat mitologiei. Aceasta este un joc de la Novomatic, care include 5 role și 20 de linii de plată ajustabile. Jocul folosește 12 icoane tematice, inclusiv un simbol sălbatic și o scatter care lansează 5 rotiri gratuite. Jocul are o funcție busolă care oferă jucătorilor șansele suplimentare de a câștiga. După ce a obținut combinații câștigătoare, jucătorilor li se dă posibilitatea să majoreze câștigurile premiate în jocul de risc. Procentul teoretic al randamentului în acest joc de pacanele este de aproximativ 95,5%.

Regulile jocului Trident Mighty

În jocul Mighty Trident, jucătorii au câștiguri pentru combinații de 3, 4 și 5 din aceleași imagini pe linia activă. Înainte de a începe rotirile, un jucător trebuie să ajusteze setările de bază:

  linia de pariuri în credite;
  numărul de direcții active în care se vor forma combinațiile câștigătoare în timpul rotirii.

Pariul de linie poate fi egal cu suma de la 1 la 100 de credite. Este reglată în meniul Bet Bet. Numărul de indicații active este ajustat cu ajutorul butoanelor minus și plus aflate pe fiecare parte a inscripției Liniile. Dacă un jucător este gata să înceapă jocul, poate să-l pornească manual utilizând tasta Start sau automat apăsând butonul Autoplay.

Dacă un jucător este interesat de eventualele mărimi ale câștigurilor, el poate găsi coeficienții pentru fiecare simbol făcând clic pe butonul Paytable. În secțiunea Credit, se afișează soldul contului jucătorului. Mărimea ultimei plăți a premiului este afișată în blocul de informații Ultima Win. Există o imagine de busolă situată deasupra rolelor din partea dreaptă a interfeței. În Mighty Trident odată ce un jucător primește o combinație câștigătoare, câmpul de joc este deplasat în direcția indicată de săgeata neagră.

Alte jocuri de la Novomatic

IllusionistBuzzin BugsBeetle Mania Deluxe
Arctic TreasureGolden PlanetMermaids Pearl
Four QueensVenetian CarnivalStar Attraction

Joc de risc

Când combinația câștigătoare apare în timpul jocului principal în modul manual, devine posibilă participarea la un joc de risc. Este activat cu ajutorul butonului Gamble. După ce apăsați un buton, pe ecran va apărea o piramidă inversată. Acesta este împărțit în 5 secțiuni orizontale.

Încep să tremure, pornind de la secțiunea inferioară. Jucătorul trebuie să apese butonul în momentul în care rândul orizontal este aprins. În acest caz, câștigarea va fi dublată și jocul va trece la un nivel mai înalt. Dacă un jucător nu apasă butonul la momentul potrivit, atunci jocul de risc se va opri și ultima sumă câștigată va fi pierdută.

Câștiguri și bonusuri

În această secțiune a jocului Mighty Trident, toate câștigurile sunt indicate în credite care iau în considerare pariul maxim. Una dintre cele mai bine plătite icoane este un simbol sălbatic sub forma unui trident. Ea aduce în sume de 1600, 3200 și 8000, și înlocuiește, de asemenea, toate pictogramele, cu excepția scatter. Pentru icoanele obișnuite, jucătorii au dreptul la următoarele câștiguri:

  Poseidon – 1600, 3200, 8000;
  părul cu părul roșcat, zeul cu părul gri – 1200, 2400, 4800;
  un zeu cu păr întunecat, o zeiță în coif – 800, 1600, 3200;
  A, K, Q, J, 10-400, 800, 1600.

În jocul Mighty Trident pictograma cu inscripția Free Spins este o risipă. Dacă cel puțin 3 dintre aceste simboluri apar simultan pe rotoarele 1, 3 și 5, vor începe 5 rotiri gratuite. În timpul acestora, se folosesc simbolurile bonus suplimentare.

În partea din stânga sus a ecranului, există o imagine a lui Poseidon. El poate lovi tamburul cu un trident în orice moment al jocului. După aceasta, funcția de bonus Spin Win este activată. Acestea includ rotiri gratuite repetate ale rolelor.

Dacă ți-a plăcut Mighty Trident vă recomandăm să încerci și Rise of Ra.

Game Stats

128 views

Categriile Jocurilor

1 votes, average: 5/5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Top 3 dezvoltatori de jocuri ca la aparate

Novomatic - Novomatic este cel mai mare producător de jocuri ca la aparate din Europa. Încercați aici cele mai populare jocuri ca la aparate de la Novomatic (Sizzling Hot Deluxe, Book of Ra si Just Jewels Deluxe ) joaca toate aceste jocuri cu pacanele gratis 77777 fără descărcare.

EGT - Euro Games Technology (EGT) a fost înființată în anul 2002 și are sediul în Bulgaria. EGT este una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere în industria globală de jocuri de noroc. EGT ofera peste 100 de jocuri de noroc online gratis cum ar fi: Shining Crown, Burning Hot, 40 Super Hot, Extra Stars, Flaming Hot

Top