[social_share_button]

Once Upon A Time Online

Once Upon A Time

Jocul Once Upon A Time oferă jucatorilor plăți generoase, bonusuri și atmosfera fantastică. Fiecare rotire a celor cinci role ale jocului de la BetSoft vă poate aduce până la 500 de credite, care se înmulțesc când sunt activate rundele premiului. Cea mai interesantă caracteristică a jocului este o rundă de bonus, unde obțineți o recompensă generoasă pentru a ajuta cavalerul să salveze prințesa.

Regulile jocului Once Upon A Time

Panoul de comandă al jocului are trei butoane de bază proiectate sub formă de stuburi de copaci:

  • Bet Per Line
  • Select Lines
  • Spin

Primul buton controlează numărul de credite pe care le pariați pe linie, cu 1 până la 5 credite disponibile pentru pariuri. Intervalul de pariere este de 0,02 până la 0,50 și este controlat de butonul Select Lines button din colțul din stânga jos al ecranului. Numărul de linii de plată (de la 1 la 30) este controlat prin apăsarea pe butonul Select Lines. Butonul Max Bet Spin vă permite să plasați pariul maxim.

Butonul Spin activează rolele. Jocul Once Upon A Time nu are un joc dublu, dar oferă multe alte caracteristici interesante.

Câștigurile și simbolurile

Personajul eroului „Once Upon A Time” este cavalerul care trebuie să-l salveze pe prințesă din captivitate. Imaginea ei este simbolul cel mai plătit, care vă poate câștiga până la 500 de credite. Toate celelalte icoane sunt de asemenea legate de basm:

  • Dragon
  • Trompetist
  • Farfurie
  • Sabie
  • Catapulta
  • Topor
  • Scut

Aceste simboluri au 10 până la 400 de multiplicatori. Prezentat în prima poziție pe tamburul central, simbolul Dragon activează o caracteristică specială, transformând toate simbolurile pe bobină în sălbăticie și sporind șansele de câștig.

Dacă simbolurile Knight și Princess sunt prezente în primul, al doilea sau al treilea rând de câștiguri, primiți o plată instantă a premiului. Trei simboluri ale casei Goblin declanșează rotiri gratuite. Trei simboluri Gold Sack activează runda Click Me, unde puteți obține bonusuri prin simpla alegere a sacilor. Fiecare dintre ele ascunde un multiplicator de plată diferit.

Jocul de pacanele Once Upon A Time oferă bonusuri foarte generoase. În afară de rundele de premii de mai sus, jocul are două jocuri tematice. Una dintre ele este declanșată de trei simboluri Goblin prezente pe linia de plată pe trei roluri din stânga. Al doilea, numit Save the Princess, este activat atunci când simbolul Knight este prezent pe orice linie de plată.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.