[social_share_button]

Rise of Ra Online

Rise of Ra

Jocul Rise of Ra de la EGT este un joc cu tematica egiptean asemanator cu jocul Book of Ra. Încorporat cu simbolurile tematice clasice din Egipt și elemente care ilustrează perfect subiectul.

Cinci tamburi din grila de joc Rise of Ra sunt populate cu gîndacul scarab, Ankhs, Sfinxul, emblemele, scârțâitul și escrocul, sarcofagii, textele zidurilor hieroglife, statuia lui Anubis și ochiul Ra, care sunt toate elementele pe care le-ai fi așteptat pentru a obține dintr-un joc ca acesta.

Rise of Ra oferă 15 linii de plată reglabile, care oferă jucătorilor suficient de multe combinații și opțiuni de joc pentru a obține mâinile pe o plată deosebit de profitabilă, care în forma sa standard se ridică la 200.000. Jocul însă include un jackpot progresiv de patru ori, care îl face din ce în ce mai popular.

Cum se joaca Rise of Ra?

Popping-ul dintr-un fundal întunecat, ca și noaptea, simbolurile sclipitoare adaugă la impresia vizuală totală a jocului Rise of Ra de la EGT. În fiecare parte a ecranului de redare se află numerele 1, 5, 7, 10 și 15, indicând numărul de linii de plată pe care le puteți alege să le activați pe rotație.

Odată ce ajustați nivelul liniei de plată, priviți în jos sub tambururi unde vi se va oferi un set diferit de nivele de pariere începând de la 15. De asemenea, puteți investi 30, 75, 150 și 300 de monede pentru o rotire, sperând că jocul vă va recompensa cu o combinație câștigătoare care va fi suficientă pentru a compensa investiția.

Jocul se plătește de la stânga la dreapta pentru combinații de simboluri potrivite care încep cu două dintre cele de pe o linie de plată activă. Faraonul și regina lui vor acorda două monede pentru o pereche, iar sarcofagul este un alt simbol plătit în perechi. Toți ceilalți plătesc pentru trei feluri.

Caracteristici joc

Rise of Ra este un joc de pacanele destul de simplu. Acesta este spre deosebire de titlurile de sloturi moderne, pline de caracteristici care construiesc conceptul de gamificare a nișelor de sloturi. Este foarte mult o variantă de slot vintage care iubitorii de sloturi clasice se vor bucura de joc.

Wild – Scarab Beetle este simbolul Wild al jocului, care înlocuiește pe toți ceilalți cu Scatter. Coincidență, este, de asemenea, cel mai mare simbol plătit în joc, care vă poate recompensa până la 200.000 de monede pentru cinci la rând. Când aterizați simbolul Wild ca înlocuitor în orice combinație câștigătoare cu un singur simbol, plățile vor fi dublate.

Rotiri gratuite – simbolurile cu un cuvânt Scatter pe el sunt, evident, plăcile împrăștiate ale jocului, care sunt responsabile de caracteristica bonusului Rise of Ra. Odată ce ați ateriza cel puțin trei scutters oriunde pe role, jocul va acorda 15 rotiri gratuite. În timpul acestui bonus, valoarea tuturor combinațiilor câștigătoare va fi supusă unui multiplicator de 3 ori.

Jackpot progresiv – EGT este un furnizor de jocuri ca la aparate, care a devenit deja cunoscut pentru jackpotul său progresiv de patru ori. Reprezentată printr-un set complet de costume de carduri, acest jackpot progresiv este acolo pentru a pune un răsucire specială timpului dvs. de joc, deoarece poate fi activat după orice combinație câștigătoare dată.

Odată ce acest lucru se întâmplă, o caracteristică Mystery Bonus va apărea pe ecran cu 12 cărți de joc orientate în jos. Scopul dvs. este de a găsi trei cărți cu un costum de potrivire pentru a activa premiul corespunzător.

Gamble – Nu în ultimul rând este caracteristica jocului de noroc, o altă opțiune populară în majoritatea jocurilor EGT. Rise of Ra vine cu o caracteristică Gamble disponibilă pentru câștigă mai puțin de 10.500 de monede, unde vi se va cere să alegeți culoarea unei cărți cu fața în jos pentru a vă dubla probabil câștigurile.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.