Sharky Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Sharky

Jocul de pacanele Sharky este un joc extraordinar de la Novomatic, care este dedicată temei pirat. Are 5 role, 9 linii și un bonusuri profitabile. În timpul rundei standard, puteți obține până la 5000 de credite pentru cel mai mare simbol plătit. O combinație de împrăștieri vă va oferi 10 rotiri gratuite, în care șansele de a lovi jackpot-ul vor crește semnificativ.

Regulile jocului Sharky

Jocul de pacanele online Sharky transferă playerul pe puntea unei nave de pirat. Pe ea veți putea găsi toate atributele vieții câinilor de mare, precum și un panou de control care face jocurile simple și convenabile. O atenție deosebită trebuie acordată acestor butoane:

  Bet One;
  Max pariu;
  Linii 1-9

Primul este folosit atunci când un jucător dorește să ajusteze manual mărimea pariului în intervalul de la 1 la 200 de credite pe linie. Maximul este de 1800, iar tot ce trebuie să faci pentru a activa este să folosești butonul Bet Max. Cu ajutorul comenzilor cu numere de la 1 la 9, puteți activa 1; 3; 5; 7 sau 9 linii de plată. Mai multe dintre acestea folosiți cu atât sunt mai mari șansele unei câștigări mari. Jocul începe când apăsați butonul Start.

Alte jocuri de la Novomatic

Oliver’s BarRamses IIBeetle Mania Deluxe
Arctic TreasureGolden PlanetMermaids Pearl
AttilaVenetian CarnivalStar Attraction

Câștiguri și bonusuri

Portretul unui pirat în jocul Sharky este simultan un simbol sălbatic și de asemenea cel mai plătit. Plățile pentru acest simbol variază între 2 și 5000 de credite și aduce câștigurile chiar dacă acestea apar doar o singură dată în timpul unei rotații. Caracterul principal înlocuiește toate pictogramele, cu excepția a trei împrăștieri în combinațiile câștigătoare. În jocu există alte trei pictograme cu plați înalte:

  papagal;
  cufar cu comori;
  pumnale

Ele aduc câștigurile atunci când apar pe linia activă în număr de 3 sau mai multe și au coeficienții de la 20 la 1000.

Unicitatea acestui joc de pacanele online de la Novomatic este aceea că are trei dispersări simultan. Acestea sunt concepute să arate ca o busolă, o navă și o insulă. Când toate acestea apar pe role în timpul unei runde, veți avea acces la 10 rotiri gratuite. În timpul acestor rotiri, pictogramele bonus suplimentare apar în zona de joc.

In jocul Sharky dacă câștigul primit în timpul ultimei runde nu este suficient de mare, puteți utiliza funcția de dublare. După ce obțineți o combinație câștigătoare, butoanele Bet One și Bet Max vă permit să treceți la jocul de risc. În timpul acestui joc, trebuie să folosiți intuiția și să ghiciți culoarea costumului.

Dacă ți-a plăcut Sharky vă recomandăm să încerci și Egypt Sky.

Game Stats

151 views

Categriile Jocurilor

0 votes, average: 0/5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Top 3 dezvoltatori de jocuri ca la aparate

Novomatic - Novomatic este cel mai mare producător de jocuri ca la aparate din Europa. Încercați aici cele mai populare jocuri ca la aparate de la Novomatic (Sizzling Hot Deluxe, Book of Ra si Just Jewels Deluxe ) joaca toate aceste jocuri cu pacanele gratis 77777 fără descărcare.

EGT - Euro Games Technology (EGT) a fost înființată în anul 2002 și are sediul în Bulgaria. EGT este una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere în industria globală de jocuri de noroc. EGT ofera peste 100 de jocuri de noroc online gratis cum ar fi: Shining Crown, Burning Hot, 40 Super Hot, Extra Stars, Flaming Hot

Top