Star Attraction Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Star Attraction

Jocul de pacanele Star Attraction invită toți cei care iubesc jocurile interesante să se strecoare în atmosfera luxoasă a vieții celebrităților. Jocul are 5 role cu 3 celule și simboluri tematice, jucătorii obțin o ocazie unică de a merge direct la Hollywood pentru câștiguri cu coeficienți de până la 7500. Dispozitivul are două simboluri sălbatice simultan și este gata să-i mulțumească tuturor jucătorilor cu o rundă avantajoasă de rotiri gratuite. De asemenea, gameplay-ul include o funcție de joc de risc.

Regulile jocului Star Attraction

Jocul Attraction Star este relativ ușor de administrat. Cu ajutorul tastelor 1-9 Linii, un jucător poate activa 1, 3, 5, 7 sau 9 linii de câștig. Butonul Bet One este responsabil pentru suma pariată pe linie. Acesta poate varia de la 1 la 100 de credite. Tasta Info vă permite să deschideți tabelul de plăți. Elementul de control cu ​​inscripția Max Bet vă permite să faceți pariul maxim.

Pentru a porni rotirile, un jucător poate folosi unul dintre următoarele butoane:

  Start (modul manual);
  Start automat.
  Este posibilă obținerea unei câștigări dacă un utilizator colectează 3, 4 sau 5 pictograme identice pe linia activă.

Joc de risc

Jocul de risc este lansat cu ajutorul butoanelor Bet Max și Bet One după ce combinația plătită apare în timpul jocului principal în modul manual. Apoi, pe ecran apare un card și este orientat în jos. Plata pentru ultima rotire este în joc. Pentru a dubla această sumă, un jucător trebuie să ghicească culoarea costumului. Un jucător trebuie să apese pe butonul Bet One pentru a selecta roșu sau Bet Max pentru negru.

Alte jocuri de la Novomatic

Oliver’s BarRamses IIPharaohs Gold III
Arctic TreasureGolden PlanetMermaids Pearl
AttilaPharaohs Gold IIMagic Money

Câștiguri și bonusuri

Jocul de atracție Star Attraction are 8 caractere. O limuzină albă de lux este cea mai scumpă dintre ele cu coeficienți de 50, 250 și 1000. Alte icoane aduc câștiguri cu astfel de multiplicatori pentru combinații de 3 sau 4 dintre ele pe linie:

  traseu roșu, ecran – 25, 100, 500;
  microfon – 10, 50, 200;
  cocktail, decantor – 10, 40, 150;
  trabucuri, parfumuri – 5, 25, 100.

Una dintre principalele caracteristici distinctive ale jocului de pacanele Star Attraction este că, spre deosebire de majoritatea absolută a jocurilor, are două simboluri sălbatice simultan. Ele sunt reprezentate de portretele actorului și actriței. În combinațiile câștigătoare, ele înlocuiesc toate pictogramele, cu excepția celei scatter. Coeficienții pentru ambele imagini individuale sunt 200, 1500, 7500.

Scatter este imaginea proiectorului de film. Dacă există 3 astfel de icoane în orice poziție, un jucător primește 12 rotiri gratuite de role simultan. În acest caz, când apar alte 3 simboluri scatter în timpul rotirilor gratuite, numărul lor crește cu 12.

Dacă ți-a plăcut Star Attraction vă recomandăm să încerci și 20 Diamonds.

Game Stats

194 views

Categriile Jocurilor

1 votes, average: 5/5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Top 3 dezvoltatori de jocuri ca la aparate

Novomatic - Novomatic este cel mai mare producător de jocuri ca la aparate din Europa. Încercați aici cele mai populare jocuri ca la aparate de la Novomatic (Sizzling Hot Deluxe, Book of Ra si Just Jewels Deluxe ) joaca toate aceste jocuri cu pacanele gratis 77777 fără descărcare.

EGT - Euro Games Technology (EGT) a fost înființată în anul 2002 și are sediul în Bulgaria. EGT este una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere în industria globală de jocuri de noroc. EGT ofera peste 100 de jocuri de noroc online gratis cum ar fi: Shining Crown, Burning Hot, 40 Super Hot, Extra Stars, Flaming Hot

Top