[social_share_button]

The Alchemist Online

The Alchemist

Jocul The Alchemist online fac parte din categoria jocuri ca la aparate de către Novomatic, dezvoltator cu sediul în Austria. Jocul cu tematică magică are 5 role cu 20 de linii de plată personalizabile. Indicele combinației câștigătoare ajunge la x5000 în acest slot video. Dar asta nu este totul – fiecare jucător poate obține rotiri gratuite bonus. Suma poate varia între 10 și 15 rotiri.

Reguli jocului The Alchemist

În jocul The Alchemist, un utilizator trebuie să reușească să obțină o combinație (de la 2 la 5) a simbolurilor potrivite. Pot fi utilizate până la 20 de linii de plată în timpul jocului. Pentru a seta numărul de linii de plată active, există butoane „+” și „-” din meniul Linii. Rotile sunt lansate după apăsarea butonului Start și pentru a activa modul automat, există un element de control automat. O sumă de pariu pe linie este gestionată prin meniul Line / Bet. Poate varia de la 1 la 100 de credite. Pentru a vizualiza tabelul index, se utilizează butonul Paytable.

Simboluri și plăți

În The Alchemist simbolul Mage are cele mai mari câștiguri din joc. Combinațiile care se potrivesc cu 2,3,4 și 5 din aceste simboluri au câștiguri înmulțite în mod corespunzător cu 10x, 100x, 1000x, 5000x. Simbolurile Scatter și Wild sunt reprezentate de simbolul cărții. Plățile lor sunt de 40x, 400x, 4000x, indiferent de locația lor pe ecran. Simbolul dragonului multiplică pariul pe linie cu un index de 5x, 40x, 400x sau 2000x. Bufnița și balonul au indicii de 5x, 30x, 100x și 750x. Simbolurile valorii cardului au cel mai mic câștig. Indicii lor sunt:

  • А, К – 5x, 40x, 150x;
  • Q, J, 10 – 5x, 25x, 100x.

Dacă un jucător primește o combinație câștigătoare, acesta are dreptul să-și înmulțească câștigul total într-un joc de risc.

Joc de risc

După obținerea unei combinații câștigătoare, butonul Gamble de pe un panou de control se aprinde. Prin apăsarea ei începe un joc de risc. Această rundă începe cu o apariție a piramidei inversate împărțită în cinci bare orizontale. Cel mai de jos începe să clipească. Dacă un jucător atinge butonul dublu în timp ce este evidențiat – câștigul său va fi dublat. Runda bonusului continuă și bara următoare începe să clipească. Dacă nu reușește să lovească un bar în timp, atunci își pierde ultimul câștig.

Rotiri gratuite

Atunci când cel puțin 3 scuturi apar oriunde pe ecran, declanșează rotiri gratuite pentru un jucător. Numărul de rotiri depinde de combinația de simbol Scatter:

  • 3 Scatters – 10 rotiri;
  • 4 Scatters – 12 rotiri;
  • 5 scuturi – 15 rotiri.

În timpul rotirilor gratuite, un simbol Wild este selectat aleator.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.