[social_share_button]

Three Wishes Online

Three Wishes

Jocul de pacanele online Three Wishes introduce jucătorii la un Djinn puternic și generos. Magicianul oriental vă oferă plăți cu până la 200 de multiplicatori pe rotație fără bonusuri și trei caracteristici câștigătoare. Icoana Flying Carpet care acționează ca un simbol sălbatic vă crește șansele de a lovi o combinație câștigătoare.

Regulile jocului Three Wishes

Panoul de comandă al jocului va mulțumi tuturor fanilor din estetica orientală. În partea de jos a ecranului, există trei butoane de bază proiectate sub formă de vase:

  • Bet Per Line
  • Select Lines
  • Max Bet

Butonul Bet Per Line controlează numărul de credite pe care le pariați. Puteți plasa 1 până la 10 credite pe linie. După cum puteți vedea, intervalul de pariere este suficient de larg pentru a se potrivi gustului fanilor strategiei. Apăsând butonul Select Lines, alegeți numărul de linii active, de la 1 la 30 disponibile. Cu cât mai multe linii sunt activate, cu atât sunt mai mari șansele de a forma o combinație câștigătoare.

Un clic pe butonul Max Bet vă permite să plasați pariul maxim, cu intervalul de pariere de la 0,02 la 0,50. După ce ați setat toate setările, apăsați butonul Spin pentru a roti rolele sau utilizați butonul Autoplay pentru a trece jocul în modul automat.

Câștiguri și bonusuri

Cea mai bine plătită icoană a jocului Three Wishes este simbolul Printesa arabă, care vă poate aduce câștiguri până la 200 de credite. Alte icoane plătite includ Cămile (până la 160), bare de aur (până la 120) și două săbii curbate (până la 100). Icoanele cu multiplicatori de la 10 la 80 includ:

  • Bilă de cristal
  • Bijuterii
  • Fructe
  • Coş

În Three Wishes spre deosebire de alte jocuri de la Betsoft, Trei dorințe au un simbol sălbatic fix, care este pictograma Carpet. Prezentați în a doua poziție pe tamburul central, simbolul Monkey declanșează runda Click Me, unde trebuie să selectați imaginile de pe ecran. Trei împrăștieri reprezentate de simbolul Chest vă pot oferi cel puțin zece rotiri gratuite.

Prezentați în linia activă, trei simboluri Magic Lamp vă vor duce la personajul eroului jocului. Djinn vă va oferi să alegeți una dintre cele șase dorințe – bogăție, faimă, iubire veșnică, călătorie, înțelepciune sau o viață lungă. Alegerea dvs. va determina mărimea câștigătorului.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.