[social_share_button]

Twenty Hot Online

Twenty Hot

Jocul Twenty Hot este un joc clasic de la Amatic cu 5 role și 20 de linii de plată fixe. Pentru fiecare rotire, un jucător poate primi până la 250 de credite. În joc, există un scatter, un simbol sălbatic și un joc de risc.

Regulile jocului Twenty Hot

Sistemul Twenty Hot include o setare de joc reglabilă disponibilă unui jucător – suma pariată pe linie. Se stabilește în conformitate cu următorul algoritm:

  • Trebuie să găsiți butonul Bet pe consola de sub role;
  • Dacă faceți clic pe această alternativă, ar trebui să selectați suma de la 0,01 la 0,25 credite.

Numărul ales de un jucător va fi înmulțit automat de douăzeci de ori. Astfel, costul fiecărei rotații va fi determinat. Înainte de începerea rotirilor, un jucător află suma câștigurilor pentru fiecare simbol în tabelul de plăți. Poate fi deschis cu butonul „?„. Butonul Start pornește rolele în modul manual, iar butonul Auto Start – în modul automat. Pentru a câștiga, un jucător trebuie să obțină o combinație de cel puțin 3 simboluri identice.

Joc de risc

În jocul Twenty Hot dacă spinul sa dovedit a fi de succes, un jucător primește o oportunitate de a trece la jocul de risc. Pentru a face acest lucru, ar trebui să utilizeze butonul Gamble. Acest element de control este activ numai în modul de comandă manuală. Jocul de risc permite unui jucător să folosească întregul ultim câștig sau jumătate din acesta ca pariu. Pentru a câștiga, un jucător trebuie să efectueze una din două acțiuni:

  • Pentru a ghici culoarea cărții ascunse, care va dubla suma pariurilor.
  • Pentru a ghici costumul cărții, acest lucru va crește pariul de patru ori.

În caz de eroare, un jucător pierde suma pariată.

Câștiguri și bonusuri

În jocul Twenty Hot șapte (77777) este cel mai scump simbol. La pariul maxim, plățile pentru acesta ating până la 10, 100 sau 250 pentru 3, 4 sau 5 pictograme pe linie, iar dacă cele șapte umple toate celulele de pe role, un jucător primește 5000 de credite. Această pictogramă este, de asemenea, un simbol sălbatic și înlocuiește toate celelalte, cu excepția scatterului. Icoanele obișnuite la pariul de 0,25 credite pe linie sunt plătite astfel:

  • un pepene verde – 5, 20, 100;
  • prune, struguri – 5, 10, 50;
  • o portocala, o lamaie, o cireasa – 2,5, 5, 25.

Scatterul este imaginea unei stele. Când apar 3, 4 sau 5 împrăștieri în orice poziție de pe role, acestea pot aduce până la 25, 100 sau 2500 de credite.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.