[social_share_button]

Under The Sea Online

Under The Sea

Jocul Under the Sea de la Betsoft vă invită să căutați comori subacvatice. Fiecare rotire a celor cinci role vă poate aduce câștiguri până la 3200 de credite, iar rotirile gratuite vă pot aduce până la 12.000 de credite. În timpul jocurilor bonus, căutați bijuterii în cutiile scufundate și obțineți și mai multe câștiguri!

Regulile jocului Under The Sea

Înainte de a roti rolele, asigurați-vă că vă ocupați de aceste sarcini simple:

  • Setați intervalul de pariere.
  • Selectați un număr de credite.
  • Alegeți numărul de linii de plată.

Butonul Choose Coin controlează intervalul de pariere. Butonul Bet Per Line controlează un număr de credite pe care le pariați pe linie, iar maximul este de cinci credite. Există 1 până la 30 de linii active, care sunt controlate de butonul Select Lines.

Simboluri și credite

Cel mai bine plătit simbol al jocului Under The Sea este Mermaid. Formează combinații câștigătoare cu până la 400 de multiplicatori. Tamburele oferă și alți locuitori ai lumii subacvatice: majoritatea icoanelor sunt proiectate sub formă de pești colorați. Simbolul sălbatic este Pearl, iar numărul său determină multiplicatorul unei combinații câștigătoare:

  • One Pearl dublează câștigătorul.
  • Două simboluri sălbatice se înmulțește cu 4.
  • Trei perle înmulțesc plata cu 8.

Simbolul navei scufundate este o risipă. Trei astfel de icoane declanșează opt rotiri gratuite; patru icoane declanșează douăsprezece rotiri gratuite; și cinci împrăștieri declanșează cincisprezece runde, fără a retrage creditele din contul dvs. În timpul rotirilor gratuite, toate câștigurile sunt dublate.

Trei simboluri Chest vă conduc la runda bonus. În timpul acestui joc de premii, veți vedea un ecran diferit, cu câteva cufere, fiecare dintre ele ascunzând plățile bonus.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.