[social_share_button]

Wild Respin Online

Wild Respin

Jocul de pacanele Wild Respin este unul dintre evoluțiile clasice de la Amatic. Are 5 role cu 40 de linii de plată reglabile. În joc, există o funcție avantajoasă de re-spinning a rolelor. Printre icoanele care apar pe role, există scatter și un simbol sălbatic.

Regulile jocului Wild Respin

În jocul de pacanele Wild Respin, un jucător poate controla numărul de linii active în timpul rotirilor și mărimea pariului. Pe panoul aflat sub bobine există butoane pentru controlul acestor parametri. Pentru a selecta numărul de linii active, utilizați butonul Lines. Pot exista 10, 20, 30 sau 40. Dimensiunea pariului este schimbată cu ajutorul tastei Bet. 0,01 – 0,12 credite sunt plasate pe fiecare linie.

Modul în care un jucător poate lansa rolele este prin utilizarea butonului Start în modul manual și pornirea automată în modul automat. Tabela de plăți se deschide cu elementul de control care are semnul de întrebare.

Joc de risc

Fiecare rotire în modul de control manual poate deveni și mai profitabilă datorită jocului de risc. Pentru a o porni, un jucător trebuie să apese pe butonul Gamble. Unui utilizator i se dă posibilitatea să aleagă singură ce sumă este dispusă să riște. Pentru a face acest lucru, el poate folosi fie întregul câștig pentru ultima rotire sau jumătate.

Regulile jocului de risc oferă trei opțiuni ale modului în care poate juca totul:

  • Un jucător ghicește culoarea costumului și primește câștigul în suma pariului dublu.
  • Un jucător ghicește costumul cărții și câștigă suma pariată multiplicată de patru ori.
  • Un jucător face o greșeală și își pierde suma.

Dacă un jucător face alegerea corectă, el poate continua să participe la rundă. Pentru a opri jocul de risc și pentru a colecta suma câștigată, trebuie să apăsați butonul Colectare.

Câștiguri și bonusuri

În jocul Wild Respin, cel mai scump simbol este cel de șapte. Un jucător poate obține 7,20, 24 și 120 de credite pentru combinația acestei pictograme la pariul maxim și dacă această pictogramă umple toate celulele de pe câmpul de joc, el va primi 4800. Pictogramele rămase sunt plătite în acest mod :

  • BAR – 7,20, 24, 120;
  • un pepene verde, struguri – 2,4, 9,6, 24;
  • o portocală, o prună – 1,2, 4,8, 12;
  • o lămâie, o cireașă – 0,6, 2,4, 6.

Toate pictogramele menționate anterior pot fi înlocuite cu simbolul sălbatic, care are inscripția Wild pe ea. Excepția este împrăștierea. Ea este făcută sub forma unei stele și atunci când cade 3, 4 sau 5 dintre ei în orice poziție, ei aduc până la 24, 120 sau 1200 de credite. Dacă întreaga primă bobină este acoperită cu aceleași pictograme și pe câmp există un simbol sălbatic, este activată funcția de re-rotire. Vă permite să re-rotiți gratuit rolele.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.