[social_share_button]

Governor of Poker Online

Governor of Poker

Governor of Poker, un joc de poker pe care nu l-ați mai văzut până acum.
Aveți ce trebuie să jucați împotriva jucătorilor profesioniști din vechiul vest. Îndrăzniți să vă alăturați unui turneu sau unui joc de numerar și probabil că pariați pe ALL IN. Te satisface pentru a curăța complet masa jucătorilor și pentru a câștiga toate banii lor și chiar proprietatea lor. Ai ceea ce este nevoie pentru a deveni Governor of Poker și a prelua tot Texasul.

Joacă online gratis Governor of Poker

Joacă ca personaj masculin sau feminin în acest joc original de poker. Lupta-ți drumul în turneele de poker și câștigă totul. Bani, faimă, proprietăți, bunuri de transport și, probabil, un titlu. Obțineți recompense pentru aptitudini și realizări excepționale. În Governor of Poker poți face cu adevărat, și atunci când o faci să o facă BIG! De la turnee la jocuri în numerar. Acest joc are un sistem simplu de gestionare a proprietății, o posibilitate de a achiziționa upgrade-uri de transport. Când faceți un anumit nume, ați putea chiar să primiți reportaje în ziarele locale despre evenimentele majore.

Governor of Poker vă aduce o opțiune de joc de încredere, peste o sută de adversari diferiți si foarte sofisticați. Oponenții prezintă cu adevărat diferite playstyles și acționează din nou în mod diferit și realist. Acest lucru este ambalat într-un mediu excelent redat, cu o grafică 3D uimitoare.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.