40 Hot & Cash Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 4,00 din 5)
40 Hot & Cash

40 Hot & Cash este un joc de pacanele care rulează pe platforma software EGT Interactive. Acest joc cu tematica de fructe si 77777 are 5 role și 40 de linii. Dacă ți-a plăcut Hot & Cash, atunci nu există niciun motiv pentru care să nu-ți placă și 40 Hot & Cash.

Cum se joacă 40 Hot & Cash Online?

La fel ca orice alt joc 40 Hot & Cash are și anumite moduri de a juca, dar nimic nu sa schimbat în acest departament în comparație cu alte jocuri de la EGT.

    Există un panou rapid de pariere, odată ce alegeți pariul dvs., rolele vor începe automat să se rotească la acel pariu.
    Jocul automat va roti rolele fără întrerupere la cel mai recent pariu ales. Rotile vor continua să se rotească până când atingeți același buton din nou pentru a le opri.
    Gamble apare după ce combinația câștigătoare se formează în afișajul câștigător și este folosit pentru a porni caracteristica jocului de risc.

Alte jocuri asemanatoare de la EGT

40 Super HotShining Crown5 Dazzling Hot
Dice and RollBurning Hot20 Burning Hot
10 Burning HeartEgypt SkyFlaming Hot

Caracteristicile jocului

In 40 Hot & Cash semnul Dollar apare numai pe rotoarele 2, 3 și 4. Odată ce apare, se va extinde în pozițiile vecine din stânga și dreapta și va înlocui toate simbolurile, cu excepția Star Scatter.

Jocul de risc

Apăsarea butonului Gamble declanșează caracteristica jocului de risc pentru a dubla câștigurile. Va trebui să ghici dacă cardul care urmează să fie desenat va fi roșu sau negru. Ghicitul corect are drept rezultat câștigul dvs., iar cel rău duce la pierderea dvs. și vă va duce înapoi la jocul de bază. Puteți să părăsiți runda Gamble oricând și să colectați câștigurile prin apăsarea butonului Collect.

Jackpot Cards Mystery

In 40 Hot & Cash există de asemenea un bonus aleatoriu numit Jackpot Cards Mystery, care are 4 nivele. Fiecare costum de carte este un nivel diferit, iar indicatorii sunt setați deasupra rolelor.

Cupă – nivelul 1
Caro – nivelul 2
Pică – nivelul 3
Treflă – nivelul 4 (cel mai înalt nivel)

Odată ce caracteristica este declanșată, veți ajunge să alegeți cartele formate cu fața în jos până când veți dezvălui 3 potrivite.

Dacă ți-a plăcut 10 Burning Heart vă recomandăm să încerci și Lord of the Ocean Deluxe.

Game Stats

1.272 views

Game Tags

Categriile Jocurilor

2 votes, average: 4/5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Top 3 dezvoltatori de jocuri ca la aparate

Novomatic - Novomatic este cel mai mare producător de jocuri ca la aparate din Europa. Încercați aici cele mai populare jocuri ca la aparate de la Novomatic (Sizzling Hot Deluxe, Book of Ra si Just Jewels Deluxe ) joaca toate aceste jocuri cu pacanele gratis 77777 fără descărcare.

EGT - Euro Games Technology (EGT) a fost înființată în anul 2002 și are sediul în Bulgaria. EGT este una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere în industria globală de jocuri de noroc. EGT ofera peste 100 de jocuri de noroc online gratis cum ar fi: Shining Crown, Burning Hot, 40 Super Hot, Extra Stars, Flaming Hot

Top