40 Hot & Cash Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (5 voturi, medie: 3,00 din 5)
40 Hot & Cash

40 Hot & Cash este un joc cu fructe si 77777 si are 5 role și 40 de linii de plata, creat de celebrul dezvoltator numit Euro Games Technologies. A fost introdusă publicului nu cu mult timp în urmă, dar a devenit foarte populară. De ce s-a întâmplat? Din cauza procesului de joc și a temei principale. A fost influențată de jocurile clasice din Las Vegas.

Relaxați-vă jucând 40 Hot & Cash

Jucătorul va fi bucuros să vadă că designerii au făcut o lucrare uimitoare creând o mare varietate de fructe, stele și alte obiecte pentru a le reprezenta pe câmpul de jocuri.

Dar tema nu este singurul lucru care trebuie să acorzi atenție. Uită-te la grafică. Este minunat să vedeți astfel de efecte de animație. Este ca și cum ai urmări un desen animat cu buget mare. Dar acum jucătorul este capabil să interacționeze cu obiectul de pe ecran, prin simpla apăsare pe câteva butoane.

Premii și câștiguri

Există în total cinci role pe masa de joc, astfel încât jucătorul va avea suficient spațiu pentru a găsi modalitatea de a câștiga premii mari. Dacă doriți să obțineți cel mai mare premiu de 1000 de credite pe linie, atunci trebuie să găsiți cea mai bună strategie pentru a face acest lucru. Nu vă faceți griji, se poate face ușor jucând destul de regulat sau găsind ghidul de la alți jucători de pacanele online. Ele vă pot ajuta să găsiți cea mai bună abordare a ceea ce se poate face pentru a obține cel mai mare profit din acest joc.

Caracteristici și bonusuri

În jocul 40 Hot & Cash semnul Dollar apare numai pe rotoarele 2, 3 și 4. Odată ce apare, se va extinde în pozițiile vecine din stânga și dreapta și va înlocui toate simbolurile, cu excepția Star Scatter.

Acest joc are și un jackpot progresiv numit Jackpot Cards Mystery, în care vă va apărea pe ecran 12 cărți și va trebuie sa alegeți 3 cărți cu același costum.

Joc de risc

În acest joc va puteți dubla câștigul apăsând pe butonul Gamble și va trebui sa alegeți o carte dintre rosu și negru, dacă ghiciți corect câștigul dumneavoastră va fi dubla dacă nu ghiciți corect jocul va va duce înapoi la jocul principal și ultimul dumneavoastră pariu va fi pierdut.

Distrează-te jucând și jocul Flaming Hot de la EGT.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.