[social_share_button]

A Night In Paris Online

A Night In Paris

Noul joc de pacanele A Night In Paris vă invită la capitala franceză și vă oferă să vă bucurați de povestea detectivului. Vizionarea ofițerului de securitate prindeți hoțul este atât interesant cât și profitabil. Sub vălul de noapte pariziană, veți primi până la 500 de credite pe rotație, rotiri gratuite și un joc bonus cu plată generoasă.

Regulile jocului A Night In Paris

Butonul Select Line este proiectat sub forma unei banci. Există 30 de linii de plată disponibile pentru fiecare rotire. Pentru a alege un număr de credite pe care le pariați, dați clic pe pictogramele Plus / Minus amplasate alături de butonul Bet Per Line. Puteți plasa 1 până la 5 credite pe linie, cu 30 la 150 în total.

Jocul A Night In Paris are două moduri de joc:

  • Manual
  • Automat

Primul, controlat de butonul Spin, este pentru jucătorii care preferă rotiri singulare. Cel de-al doilea mod este utilizat de jucători care preferă o serie de rotații cu setările preselectate. Pentru a o activa, apăsați butonul Autoplay din partea stângă sus a ecranului. În stânga, există simbolul „Sunet oprit” care poate opri sunetul dacă nu aveți nevoie de el.

Câștigurile și simbolurile

Cel mai plătit simbol, care vă poate oferi până la 500 de credite, este pictograma Ofițerului de Securitate. Simbolul hoț vă poate aduce câștiguri până la 300 de credite, iar simbolul buldog francez vă poate aduce plăți cu până la 250 de multiplicatori. Alte pictograme plătite includ:

  • Cuplu
  • Porumbei
  • Vază
  • Turnul Eiffel
  • Sculptură
  • Croassant

Aceste simboluri vă pot aduce câștiguri de la 10 până la 200 de credite. Insigna ofițerului de securitate pe role vă aduce câștiguri instantanee. Datorită dezvoltatorilor Betsoft, jocul A Night in Paris vă oferă rotiri gratuite. O serie de rotiri gratuite este activată de trei simboluri ale Insignei de Securitate a Ofițerului de Securitate pe bobină.

Simbolul Pictura declanșează un joc bonus. Trei astfel de icoane vă duc la muzeu, unde hoțul încearcă să fure o expoziție valoroasă, iar ofițerul de securitate îl urmărește.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.