[social_share_button]

Arising Phoenix Online

Arising Phoenix

Jocul Arising Phoenix este dedicat temei mitologiei. În timp ce jucați acest joc de pacanele de la compania austriacă Amatic, este posibil să obțineți până la 5000 de credite pentru o rotire. Jocul are un simbol sălbatic, o rundă de risc, o caracteristică pentru a repeta rotirile și alte posibilități interesante. Structura jocului este formată din 5 role și 50 de linii de plată reglabile.

Regulile jocului Arising Phoenix

Pe consola aflată sub rolele jocului Phoenix Arising, apare butonul Lines. Cu ajutorul acestuia, puteți activa 10, 20, 30, 40 sau 50 de linii de plată. Pentru fiecare, un jucător poate paria între 0,01 și 0,10 credite. Acest parametru este controlat de tasta Bet. Pariul total maxim este de 5 credite. Dacă un jucător intenționează să utilizeze jocul în modul automat, ar trebui să utilizeze butonul Auto Start. Pornirea rolelor în modul manual este posibilă în două moduri:

  • Utilizând tasta Start;
  • Apăsând bara de spațiu de pe tastatură.

Deschiderea tabelului de plăți se poate face făcând clic pe butonul cu semnul de întrebare din partea de sus a interfeței.

Joc de risc

În timpul rotirilor din jocul de pacanele, puteți primi premiile pentru combinația acelorași pictograme în număr de 3, 4 sau 5. După ce ați obținut o combinație plătită, un jucător are șansa de a intra în runda de risc. Pentru a face acest lucru, trebuie să apăsați butonul Gamble. Dupa aceasta, o carte cu fata in jos va aparea pe terenul de joc. Înainte de a începe jocul, este necesar să selectați tipul de pariu:

  • ultima victorie;
  • jumătate din ultima victorie.

Pentru a câștiga, un jucător trebuie să ghicească fie culoarea cărții (pariul va fi dublat), fie costumul său (pariul va fi multiplicat de patru ori). În cazul câștigării, runda poate fi continuată. Dacă un jucător este înșelat, suma pariată este pierdută. Pentru a încasa câștigul, un jucător trebuie să facă clic pe butonul Collect.

Câștiguri și premii

Portretul feminin din jocul de pacanele Arising Phoenix este cel mai plătit simbol. Combinațiile de 3, 4 și 5 din aceste pictograme la pariul maxim aduce 5, 20, 100 de credite. Dacă această pictogramă ocupă toate celulele de pe câmpul de joc, jucătorul primește 5000. Imaginea păsării Phoenix acționează ca un simbol sălbatic. Acesta înlocuiește toate celelalte pictograme în combinațiile câștigătoare, dar nu aduce plățile pe cont propriu. Pentru imaginile rămase, un jucător poate obține următoarele sume:

  • un inel – 4, 8, 40;
  • o floare, o pană – 3, 6, 30;
  • A – 2, 4, 20;
  • K, Q – 1,5, 3, 15;
  • J, 10 – 1, 2, 10.

Dacă pe prima rolă apare patru pictograme identice, în combinație cu un simbol sălbatic în orice poziție de pe rolă, va porni funcția de rotire suplimentară. În timpul acestei rotații, banii nu vor fi retrași din contul jucătorului.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.