[social_share_button]

Beetle Mania Deluxe Online

Beetle Mania Deluxe

Novomatic continuă să spună jucătorilor despre viața insectelor. Jocul Beetle Mania Deluxe este o continuare a unui joc popular de la compania austriacă. Buburuzele amuzante vă vor oferi până la 5.000 de credite și multe bonusuri diferite. De exemplu, un simbol scatter de notă va aduce 15 rotiri gratuite cu simboluri suplimentare. După fiecare rotire câștigătoare, puteți încerca norocul într-un joc de risc pentru a vă multiplica câștigurile.

Regulile jocului Beetle Mania Deluxe

Încă o linie de plată a fost adăugată la joc. În jocul anterior, există 5 butoane separate care stabilesc numărul de linii de plată. În versiunea actualizată a jocului, există meniul „Linii” care vă ajută să setați de la 1 la 10 linii de plată. Mărimea pariului este reglementată în același mod. Poate fi de la 1 la 200 credite.

În Beetle Mania Deluxe plata minimă pentru o rotație este de 5 credite, în timp ce plata maximă este de 5.000. Indiferent cât de mult ați primit pentru o rundă, puteți crește această sumă cu cel puțin 2 ori în jocul de risc. Apăsați butonul „Gamble” pentru a începe jocul. În joc, trebuie să ghiciți culoarea cardului. După aceasta, există două rezultate posibile:

    Ați ghicit culoarea cardului, iar câștigurile premiului dvs. sunt majorate de 2 ori. În acest caz, puteți juca din nou jocul de risc.
    Nu ați ghicit culoarea cărții și câștigurile dvs. pentru ultima rotire vor fi pierdute.

În timpul rotirilor gratuite, jocul de risc nu este activ. Puteți porni rotirea a 5 role în modul manual folosind butonul „Spin”.

Alte jocuri de la Novomatic

Oliver’s BarRamses IIPharaohs Gold III
Arctic TreasureGolden PlanetMermaids Pearl
AttilaVenetian CarnivalStar Attraction

Caracteristici și plăți

În Beetle Mania Deluxe Combinațiile simbolurilor albinelor vă oferă cele mai mari plăți. Dimensiunea lor poate ajunge până la 5.000 de credite. Apicultura este un simbol sălbatic care înlocuiește toate celelalte pictograme, cu excepția scatterului.

Restul simbolurilor includ:

    Melc
    Fluture
    Omidă

Aceste simboluri aduc de la 5 la 1.000 de credite. Toate icoanele menționate mai sus, inclusiv simbolul sălbatic, încep să formeze combinații câștigătoare de la 2 pe linia de plată.

Trei simboluri scatter declanșează 10 rotiri gratuite. În timpul rotirilor gratuite, pe bobine apare un simbol bonus suplimentar.

Dacă ți-a plăcut Beetle Mania Deluxe vă recomandăm să încerci și Dice and Roll.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.