Fullscreen
Lights Toggle

Beetle Mania Deluxe Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Beetle Mania Deluxe

Novomatic continuă să spună jucătorilor despre viața insectelor. Jocul Beetle Mania Deluxe este o continuare a unui joc popular de la compania austriacă. Buburuzele amuzante vă vor oferi până la 5.000 de credite și multe bonusuri diferite. De exemplu, un simbol scatter de notă va aduce 15 rotiri gratuite cu simboluri suplimentare. După fiecare rotire câștigătoare, puteți încerca norocul într-un joc de risc pentru a vă multiplica câștigurile.

Regulile jocului Beetle Mania Deluxe

Încă o linie de plată a fost adăugată la joc. În jocul anterior, există 5 butoane separate care stabilesc numărul de linii de plată. În versiunea actualizată a jocului, există meniul „Linii” care vă ajută să setați de la 1 la 10 linii de plată. Mărimea pariului este reglementată în același mod. Poate fi de la 1 la 200 credite.

În Beetle Mania Deluxe plata minimă pentru o rotație este de 5 credite, în timp ce plata maximă este de 5.000. Indiferent cât de mult ați primit pentru o rundă, puteți crește această sumă cu cel puțin 2 ori în jocul de risc. Apăsați butonul „Gamble” pentru a începe jocul. În joc, trebuie să ghiciți culoarea cardului. După aceasta, există două rezultate posibile:

    Ați ghicit culoarea cardului, iar câștigurile premiului dvs. sunt majorate de 2 ori. În acest caz, puteți juca din nou jocul de risc.
    Nu ați ghicit culoarea cărții și câștigurile dvs. pentru ultima rotire vor fi pierdute.

În timpul rotirilor gratuite, jocul de risc nu este activ. Puteți porni rotirea a 5 role în modul manual folosind butonul „Spin”.

Alte jocuri de la Novomatic

Oliver’s Bar Ramses II Pharaohs Gold III
Arctic Treasure Golden Planet Mermaids Pearl
Attila Venetian Carnival Star Attraction

Caracteristici și plăți

În Beetle Mania Deluxe Combinațiile simbolurilor albinelor vă oferă cele mai mari plăți. Dimensiunea lor poate ajunge până la 5.000 de credite. Apicultura este un simbol sălbatic care înlocuiește toate celelalte pictograme, cu excepția scatterului.

Restul simbolurilor includ:

    Melc
    Fluture
    Omidă

Aceste simboluri aduc de la 5 la 1.000 de credite. Toate icoanele menționate mai sus, inclusiv simbolul sălbatic, încep să formeze combinații câștigătoare de la 2 pe linia de plată.

Trei simboluri scatter declanșează 10 rotiri gratuite. În timpul rotirilor gratuite, pe bobine apare un simbol bonus suplimentar.

Dacă ți-a plăcut Beetle Mania Deluxe vă recomandăm să încerci și Dice and Roll.

Game Stats

55 views

Categriile Jocurilor

1 votes, average: 5/5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Top 3 dezvoltatori de jocuri ca la aparate

Novomatic - Novomatic este cel mai mare producător de jocuri ca la aparate din Europa. Încercați aici cele mai populare jocuri ca la aparate de la Novomatic (Sizzling Hot Deluxe, Book of Ra si Just Jewels Deluxe ) joaca toate aceste jocuri cu pacanele gratis 77777 fără descărcare.

EGT - Euro Games Technology (EGT) a fost înființată în anul 2002 și are sediul în Bulgaria. EGT este una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere în industria globală de jocuri de noroc. EGT ofera peste 100 de jocuri de noroc online gratis cum ar fi: Shining Crown, Burning Hot, 40 Super Hot, Extra Stars, Flaming Hot DMCA.com Protection Status Director web - Roportal
Top