[social_share_button]

Book of Ra 6 Online

Book of Ra 6

Jocul Book of Ra 6 este o versiune modificată a celui mai popular joc Book of Ra Deluxe creat de dezvoltatorul Novomatic. Jocul este inclus în gama Deluxe și are multe inovații interesante. Cea mai importantă diferență a dispozitivului este că în timpul rotirilor un jucător nu poate folosi 5 role ca în cele mai multe jocuri de acest gen acesta este cu 6 role. Tamburul suplimentar drept este activat cu ajutorul unui pariu suplimentar.

În timpul rotirilor, puteți câștiga sume cu coeficienți de până la 5000 pe 5 role sau până la 7500 pe 6 role. În joc există o pictogramă specială sub forma unei cărți care combină funcțiile unui simbol sălbatic și a unei scatter-uri. Fiecare utilizator poate accesa 10 rotiri gratuite în condiții deosebit de favorabile. Modul de joc include si o funcție de joc de risc.

Regulile de joc Book of Ra 6

Jocul Book of Ra 6 utilizează 10 linii de plată reglabile. Pentru a gestiona cantitatea lor, utilizați meniul Lines. Dacă, după selectarea a 10 rânduri, un jucător împinge din nou butonul „+”, este activat un pariu suplimentar. Acesta introduce un al șaselea tambur suplimentar la joc. Utilizarea sa vă permite să colectați combinațiile câștigătoare mai des și să așteptați sumele mai mari ale câștigurilor premiate.

Mărimea pariului de linie din Book of Ra 6 este reglementată după cum urmează:

  Pe panoul de control, găsiți meniul Linie / Bet;
  Utilizați butoanele „-” și „+” pentru a selecta suma necesară;
  Pariul minim pe linie este de 1 credit, iar pariul maxim este de 100 de credite;
  Dacă un jucător activează extra-pariul, se adaugă încă 50% la suma stabilită.

Pentru a porni rotirile în modul manual, este necesar să apăsați butonul Start, iar în modul automat – Autoplay. Tasta Paytable afișează o secțiune de informații pe ecran. Celula de credit afișează soldul contului, iar fereastra Ultima Win vă informează despre ultima sumă câștigată.

Dacă spinul sa dovedit a fi unul câștigător în timpul modului manual, jocul Book of Ra 6 oferă jucătorilor posibilitatea de a mări marimea plăților cu premii cu ajutorul unui joc de risc. Începe după apăsarea butonului Gamble. În acesta, un utilizator poate dubla ultima victorie sau poate crește chiar mai mult dacă ghicește culoarea costumului de la dealer.

Un joc de risc poate fi oprit în orice moment înainte de prima greșeală făcând clic pe butonul Colectare. În acest caz, un utilizator colectează câștigurile curente și se întoarce la jocul principal. După activarea rotirilor gratuite, puteți merge la runda de dublare numai după ultima. Câștigul total pentru rotirile gratuite este folosit ca pariu.

Alte jocuri de la Novomatic

Sizzling HotMystery StarBook of Ra Deluxe
Hot TargetJust JewelsAlways Hot
Ultra HotKing of CardsMega Joker

Câștiguri și bonusuri

În joc portretul călătorului purtând o pălărie este pictograma cea mai plătită din jocul Book of Ra 6. Când se utilizează 5 role, coeficienții câștigători pentru acest simbol sunt 10, 100, 1000 și 5000. Dacă un jucător a activat 6 role, atunci câștigătoarea pentru 6 pictograme pe linia activă este adăugată la acestea, înmulțind pariul de linie de 7500 de ori . Mai jos sunt câștigurile pentru fiecare simbol, cu condiția să fie utilizate 6 role:

  Faraon – 5, 40, 400, 2000, 2500;
  o phoenix, un scarab – 5, 30, 100, 750, 1000;
  A, K-5, 40, 150, 375;
  Q, J, 10 – 5, 25, 100, 250.

Dacă un jucător este interesat de coeficienții combinației fără a utiliza un pariu suplimentar, tot ce trebuie să facă este să nu ia în considerare cele mai mari sume pentru 6 simboluri.

Imaginea cărții poate fi numită simbolul principal al dispozitivului. Ea îndeplinește simultan rolul de scatter și de simbolul sălbatic. Când 3, 4, 5 sau 6 dintre ele cad în orice loc pe terenul de joc, acesta multiplică pariul total cu 2, 20, 200 sau respectiv 2000 de ori. Când cel puțin 3 imagini ale unei cărți apar într-o poziție arbitrară pe role, vor începe 10 rotiri gratuite. În timpul acestor rotiri, unul dintre simboluri este selectat aleatoriu, iar atunci când acesta cade, el se extinde pe întreaga bobină.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.