Fullscreen
Lights Toggle

Buzzin Bugs Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Buzzin Bugs

Jocul Buzzin Bugs este dedicat celor mai mici reprezentanți ai faunei. Jocul de pacanele online pentru insecte are 5 tamburi și 9 linii de plată personalizate. De îndată ce o combinație de 3 sau mai multe simboluri identice apare în cel puțin o linie de câștig, jucătorul primește câștigurile cu coeficienți de la 5 la 1000. Mașina are o rundă tematică bonus, precum și un joc de risc pentru creșterea ultimei victorii.

Cum se joacă Buzzin Bugs

În jocul Buzzin Bugs puteți controla două setări:

  numărul de linii active;
  valoarea pariului în fiecare dintre ele.

In Buzzin Bugs numărul de linii active în timpul rotației este personalizat utilizând butoanele etichetate cu linia cu cifre 1, 3, 5, 7 sau 9 înscrise pe ele. Numărul corespunde numărului de linii activate. O singură dată împinge cu butonul Bet One schimba pariul de linie în scopul de la 1 la 10 credite. Butonul Bet Max vă permite să setați suma licitată maximă. Spin-ul în modul manual este pornită cu ajutorul butonului Start, în timp ce în modul automat se pornește prin apăsarea butonului Auto Start. Butonul Info deschide tabela de plăți.

Alte jocuri de la Novomatic

Oliver’s Bar Ramses II Beetle Mania Deluxe
Arctic Treasure Golden Planet Mermaids Pearl
Sharky Venetian Carnival Star Attraction

Joc de risc

In jocul Buzzin Bugs dacă apăsați pe butonul Bet Max sau Bet One după ce combinația câștigătoare apare în modul manual, începe un joc de risc. Pe ecran apare o carte situată cu susul în jos, astfel încât rangul său nu este cunoscut. Cardul este răsturnat numai după ce utilizatorul selectează una dintre cele două culori ale costumului. Pentru a alege roșu, utilizați butonul Bet One, iar pentru negru Bet Max. Dacă jucătorul alege culoarea corectă, valoarea ultimei câștiguri va fi dublată. Pentru a opri jocul de risc și pentru a câștiga câștigul curent, trebuie să apăsați butonul Start.

Simboluri și câștiguri

Portretul de sex feminin este folosită ca cel mai plătit simbol cu ​​coeficienții 50, 200 și 1000. Alte icoane au următorii multiplicatori de linii:

  ochelari de vopsit – 30, 150, 500;
  dragonfly – 25, 125, 400;
  zâmbet insecte – 20, 100, 300;
  omidă – 15, 75, 250;
  A, K, Q-10, 50, 125;
  J, 10, 9-5, 25, 100.

Bonusurile jocului

Dacă, în același timp, apare simbolul sub forma unui prospect cu insecte încrucișate pe 1, 3 și 5 role, începe o rundă bonus. Roata norocului apare pe terenul de joc. Acesta este împărțit în mai multe sectoare, fiecare dintre ele conținând numărul de rotiri gratuite. După oprirea roții, jucătorul primește numărul corespunzător de rotire liberă.

Dacă ți-a plăcut Buzzin Bugs vă recomandăm să încerci și Shining Crown.

Game Stats

36 views

Categriile Jocurilor

0 votes, average: 0/5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Top 3 dezvoltatori de jocuri ca la aparate

Novomatic - Novomatic este cel mai mare producător de jocuri ca la aparate din Europa. Încercați aici cele mai populare jocuri ca la aparate de la Novomatic (Sizzling Hot Deluxe, Book of Ra si Just Jewels Deluxe ) joaca toate aceste jocuri cu pacanele gratis 77777 fără descărcare.

EGT - Euro Games Technology (EGT) a fost înființată în anul 2002 și are sediul în Bulgaria. EGT este una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere în industria globală de jocuri de noroc. EGT ofera peste 100 de jocuri de noroc online gratis cum ar fi: Shining Crown, Burning Hot, 40 Super Hot, Extra Stars, Flaming Hot DMCA.com Protection Status Director web - Roportal
Top