[social_share_button]

Deuces Wild Online

Deuces Wild

Deuces Wild este un joc de poker ca la aparate, unul dintre cele mai populare în cazinouri din întreaga lume. Este aproape la fel de popular ca și jocul Jacks or Better și îi veți vedea adesea în rândul celor mai bune cazinouri din Vegas. Wild sunt o caracteristica cheie care face acest joc unic și extrem de plăcut de a juca.

Deuces Wild

Jocurile de poker online sunt prezentate în mai multe formate populare, iar Deuces Wild este una dintre cele mai apreciate și iubite jocuri de poker. Acesta este un tip de joc de tip draw care folosește un singur pachet de 52 de cărți și cel mai mare avantaj al său este acela că oferă jucătorului șanse mai mari de a câștiga o mână câștigătoare decât un mecanism regulat de joc video de poker. Ați putea spune că Deuces Wild este un joc de poker standard.

Cum se joacă

Deuces Wild joacă la fel ca orice altă joc de poker online. Primul lucru pe care o persoană trebuie să-l facă este setarea pariului; alegeți dimensiunea monedei și stabiliți câte monede să pariați. Faceți clic pe butonul Deal pentru a incepe jocul.

Apoi, vi se cere să alegeți care sunt cardurile pe care doriți să le păstrați și care pot fi eliminate.

În funcție de dezvoltator, este posibil să faceți clic pe un buton de așteptare de deasupra fiecărei cărți sau pur și simplu faceți clic pe cărțile pentru a le selecta pe cele pe care doriți să le transferați în mâna finală. Faceți clic din nou pe butonul Deal pentru a introduce cărți noi în mâna dvs. Doar o singură dată puteți să eliminați cardurile și să le înlocuiți.

A doua oară când te ocupi de cărți, acestea sunt cele care formează combinația ta finală și runda este terminată. Dacă faceți o poziție câștigătoare, mașina vă va plăti o sumă specifică în funcție de puterea mâinii dvs.

Ceea ce face ca Deuces Wild să fie atît de convingătoare este faptul că toate cele patru degete din punte se comportă ca Wilds. Asta le face să fie cele mai bune cărți pe care le puteți obține. În astfel de condiții, clasamentul mâinilor este puțin diferit de cel practicat în pokerul obișnuit. Trei de același fel este cea mai mică mână care se califică pentru o plată; trebuie să obțineți două pereche sau trei cărți de aceeași valoare pentru a primi o plată.

Ce mai trebuie să știți despre Deuces Wild?

Folosirea cărților Wild adaugă variații necesare jocului, dar unii jucători preferă să joace poker regulat. Wilds poate diminua relevanța altor carduri și poate face totul despre înlocuirea acestora. Pe de altă parte, Wilds crește frecvența mâinilor bune de poker.

Când vine vorba de strategie, unele dintre mișcările recomandate includ aruncarea unei cărți non-deuce într-o mână cu 4 deuce, aruncarea unei cărți care a fost tratată cu 2 deuce și 2 cărți la un Straight sau Royal Flush, pentru a elimina alte 3 cărți într-o mână cu 2 deuce, pentru a păstra toate cărțile într-o mână câștigătoare, cu un deuce și așa mai departe.

În Deuces Wild Poker, jucătorii pot folosi de asemenea caracteristica Gamble care le permite să-și dubleze câștigul jucând un mini-joc cu cinci cărți. Unul este împărțit cu fața în sus, iar celelalte patru sunt împărțite cu fața în jos. Jucătorul alege o carte din celelalte patru, care trebuie să fie mai mare decât cea îndreptată în sus pentru ca runda să fie câștigătoare.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.